BETOSFAIRA

Βλέπουμε Ρίο

Βλέπουμε Ρίο

Καλησπέρα στους φίλους της betosfairas. Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ξεκίνησε οπότε πάμε για ποντάρουμε ένα μακροχρόνιο bet…

Στο Group A επιλέγουμε για πρωτιά τους οικοδεσπότες Βραζιλιάνους.

Η ομάδα του Ρεζέντε είναι το απόλυτο φαβορί για το τρόπαιο. Μετά το πρόσφατο κάζο από το World League της Κρακόβιας θα τα δώσουν όλα. Άλλωστε μετράν 2 σερί χαμένους τελικούς σε μεγάλες διοργανώσεις (2014 στο Παγκόσμιο της Πολωνίας έχασαν από τους οικοδεσπότες Πολωνούς ενώ στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου έχασαν με 2-3 από τους Ρώσους ενώ κέρδιζαν με 2-0)

Πασαδόρος Μπρούνο Ρεζέντε, Λούκας κεντρικός  και Λουκαρέλι ακραίος συνθέτουν μια τριάδα που δύσκολα μπορεί κάποιος να τα βγάλει πέρα. Τα γήπεδα θα είναι κατάμεστα και οι Βραζιλιάνοι στην φάση των ομίλων δεν πιστεύω να δυσκολευτούν ιδιαίτερα για την πρωτιά. Απόλυτο φαβορί όχι μόνο για την πρωτιά του ομίλου, αλλά και για να σηκώσουν την κούπα. Είναι πεισμωμένοι και θα τα καταφέρουν εύκολα.

Πάμε και στο άλλο group B. Εκεί θα επιλέξουμε την Πολωνία

Νωρίτερα κατά την διάρκεια της μέρας βγήκε η είδηση που αλλάζει πολλά. Το σκάνδαλο που αντιμετωπίζει η Ρωσία για το ντόπινγκ δεν είναι μόνο για τον στίβο αλλά και στο χώρο του βόλεϊ. Ο κεντρικός Μουζέρσκι ΚΑΙ ΚΑΛΑ τραυματίστηκε εχθές και θα μείνει εκτός δράσης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το ίδιο και o Divis.

Επειδή ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέκνο επέλεξε 16 παίκτες και όχι 12,πιστεύω ότι θα μείνουν εκτός δράσης και άλλοι 2-3 «ντοπέ». Ούτως η άλλως καλύτερη ομάδα έχουν οι Πολωνοί και έχουν δώσει και τους αγώνες στο world league. Είναι πιο φορμαρισμένοι.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Νικητής Α Ομίλου Βραζιλία (2.00)

Νικητής Β Ομίλου Πολωνία (2.25)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.