Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Βλέπουν» Πούλι Κλάιν ως αντί-«Στιξ» (fotos-vid)

«Βλέπουν» Πούλι Κλάιν ως αντί-«Στιξ» (fotos-vid)

Σε λύση από τη Βραζιλία οδεύει σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet το Μαρκόπουλο για την αντικαταστάτρια της Αμερικανίδας Όρτον, που αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα.

pully_klein-2

Μολονότι μέχρι σήμερα τα Μεσόγεια φημίζονταν ως περιοχή του οίνου και όχι μόνο,  το Μαρκόπουλο από φέτος ενδέχεται να έχει χάρις στο καμάρι της πόλης του, τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ και μία έντονη γεύση από εκλεκτό βραζιλιάνικο χαρμάνι…καφέ.

pully-klein4 pully_klein-5

Κι αυτό γιατί μετά την απόκτηση της 30χρονης έμπειρης πρώην πασαδόρου της ουγγρικής Βάσας, Ζακλίν Ροντρίγκες ντε Σόουζα που εδώ και λίγες 24ωρα έχει τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιάννη Νικολάκη, η διοίκηση με αστραπιαίες κινήσεις μετά τα άσχημα μαντάτα των εργομετρικών της “Στιξ”, κινήθηκε αστραπιαία και κάνει τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για την απόκτηση της επίσης 30χρονης ακραίας, Ιλισάντρα Πάουλα “Πούλι” Κλάιν (1.82μ).

pully_klein-3

Πέρα από την ευρωπαϊκή εμπειρία που έχει ήδη αποκτήσει η εμπειρη ακραία το σημαντικότερο είναι, πως με την “Jack” δεν ήταν απλά φιναλίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο πέρυσι στη Βάσας, αλλά ήταν συμπαίκτριες για χρόνια και σε άλλες δύο ομάδες της χώρας τους (Volley Futuro, Rio do Sul), από τις πολλές που έχει αγωνιστεί και η “Πούλι”, κάτι που σημαίνει πως πέρα ότι “μιλάνε την ίδια γλώσσα” βρίσκονται και στο γήπεδο με “κλειστά μάτια”.

de-sousa_klein

Δείτε στο video την όμορφη “Πούλι” να… παίζει μπάλα με την παλιότερη ομάδα της Ουνιάρα/Αραρακουάρα εντός και εκτός γηπέδου…