CHALLENGE CUP

Με Βοϊτσιέκσα και ακόμη έξι ξένες η Ταργκοβίστε

Με Βοϊτσιέκσα και ακόμη έξι ξένες η Ταργκοβίστε

Με την κεντρική από την Πολωνία αλλά και πολλές ξένες άσους ενισχύθηκε η φετινή ρουμάνικη ομάδα του Άκη Ευσταθόπουλου ομάδα και πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στους “16” του Challenge Cup γυναικών.

Μετά λοιπόν τη διεθνή Γερμανίδα, Λένκα Ντουρ η ομάδα του πρώην β’ τεχνικού του Πανναξιακού πρόχωρησε στην απόκτηση και της διεθνούς 32χρονης μπλοκέρ (1.93μ) της πολωνικής Μπουντοβλάνι Τορούν, Σίλβια Βοιτσιέσκα.

Παράλληλα η CSM Ταργκόβιστε, στην οποία προπονητής είναι ο Ισπανός, Ερνάντεζ, πρώην τεχνικός της γερμανικής Στουτγκάρδης και συνεργάτης του νυν τιμονιέρη της Allianz ΜTV, Γιάννη Αθανασόπουλου, πραγματοποίησε κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις από τη γνώριμη Bundesliga, με στόχο τη διάκριση σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε περίπτωση που ξεπεράσει στα πρώτα ματς του Challenge Cup τη βουλγαρική Λέφσκι Σόφιας.

Συγκεκριμένα, η πρώην Κυπελλούχος Ρουμανίας της Ευαγγελίας Χαντάβα “έντυσε” στα “χρώματά” της την Καναδέζα πασαδόρο της γαλλικής Νανσί, Ντανιέλε Σμιθ, την Αμερικανίδα ακραία της πορτοκαρικανικής Πολουέλας ντε Αιμπονίτο, Έριν Φέιρς, την συμαπτριώτισσά της, κεντρική από το Γουάσιγκτον Χάσκις, Λιάνα Σίμπελντον, τη διεθνή Σλοβάκα κεντρική από τη γερμανική Ζουλ, Βερόνικα Χροντσέκοβα και τη Βραζιλιάνα ακραία της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Λουζιάνε Σόουζα Τζιγκλέρ. Επίσης αποκτήθηκε από την CSM Βουκουρεστίου και η Ρουμάνα ακραία, Αντίνα Μαρία Ρόσκα.