ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το βόλεϊ στην ΕΡΤ!

Το βόλεϊ στην ΕΡΤ!
Η καλή εβδομάδα για το ελληνικό βόλεϊ από τα Δελτία Τύπου της ΕΡΤ φαίνεται!
Σε ένα Δελτίο Τύπου με αναφορές σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, η κρατική τηλεόραση ενημέρωσε ότι έχει συμφωνήσει για το πακέτο όλων των διοργανώσεων βόλεϊ σε σάλα και άμμο. Είδηση που θα έπρεπε να είναι πρώτη στη διοργανώτρια Αρχή και ανταυτού δεν υπάρχει πουθενά, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά.
Είναι άλλωστε γνωστό ότι έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος και ότι το “δώστα όλα” ισχύει και στον ελληνικό αθλητισμό, όπως άλλωστε γνωστό είναι ότι και το νέο κανάλι της ΕΡΤ με καθαρά αθλητικό χαρακτήρα είναι γεγονός.
«Το ελληνικό βόλεϊ βρίσκει στέγη στη δημόσια τηλεόραση για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των διοργανώσεων της ΕΟΠΕ, μεταξύ των οποίων, το Κύπελλο και τις Εθνικές Ομάδες Ανδρών και Γυναικών, τα Πρωταθλήματα Volleyleague και Pre League Γυναικών, διεθνείς και ελληνικές διοργανώσεις Beach Volley κ.ά.», αναφέρει και κάπου εκεί ξεκινούν τα ερωτηματικά.
Το πρωτάθλημα Volleyleague ανδρών -που φέτος υπάρχει χάρη στη συμφωνία με την ΕΡΤ- δεν συμπεριλαμβάνεται στην ανακοίνωση αυτή; Η συμφωνία τι ανταλλάγματα δίνει στη διοργανώτρια Αρχή αλλά και στις ομάδες; Δεν είναι κρυφό άλλωστε ότι οι μεγάλοι σύλλογοι πάντα αναζητούν στέγη και με οικονομικό όφελος ενώ πλέον αρκετές ομάδες έχουν βολευτεί με τη λύση του livestreaming και των τοπικών χορηγών που τις χρηματοδοτούν.
Όπως και να έχει  μια τέτοια είδηση μόνο θετική είναι για το ελληνικό βόλεϊ με την ευχή να μην είναι σαν τις προεκλογικές υποσχέσεις, αλλά και να είναι οι μεταδόσεις αντάξιες του αθλήματός μας.