Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Volleyleague: Απορρίφθηκε το αίτημα για έκτακτο Δ.Σ

Volleyleague: Απορρίφθηκε το αίτημα για έκτακτο Δ.Σ

Και αφού όλα κυλούν υπέροχα στη Volleyleague με μια αναβολή πρεμιέρας, μια αποχώρηση ομάδας, δυο ρεπό ομάδων και εν αναμονή την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τις αδειοδοτήσεις, οχτώ από τις έντεκα ομάδες απάντησαν αρνητικά στο αίτημα του Παναθηναϊκού για έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο!

Αντί η ΕΣΑΠ με όλα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα να συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ, έστειλε την Παρασκευή το αίτημα του Παναθηναϊκού στις έντεκα ομάδες για να αποφασίσουν.

Κάπως έτσι Παναθηναϊκός, Φοίνικας Σύρου και Ηρακλής Χαλκίδας συμφώνησαν για έκτακτο Διοικητικό συμβούλιο με ενδεικτικά θέματα τη διεξαγωγή κλήρωσης για να αποφευχθεί το διπλό ρεπό της αγωνιστικής ή ακόμα και την αναβολή της 2ης αγωνιστικής υπό το φόβο ότι την Πέμπτη στην ΕΕΑ μπορεί να στραβώσει οτιδήποτε με τους φακέλους των αδειοδοτήσεων.

Κι ενώ σε πρώτη σκέψη την προηγούμενη εβδομάδα η πλειοψηφία ήταν υπέρ του Δ.Σ, οι ζυμώσεις του.. Σαββατοκύριακου άλλαξαν τα δεδομένα. Το 5-6 που έφτασε στα αυτιά μας, άλλαξε σε 8-3 με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, την Κηφισιά, τον Παμβοχαϊκό, τον Ηρακλή Θεσ/νίκης, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την ομάδα της Κομοτηνής να καταψηφίζουν το αίτημα.

Βασικό επιχείρημα σε δεύτερο βαθμό -σε πρώτο η πλειοψηφία θεωρούσε παράλογο το διπλό ρεπό- ότι κάποιες ομάδες έχουν κλείσει ήδη τα εισιτήριά τους (!) αλλά και το ότι δεν μπορεί το πρωτάθλημα να καθυστερήσει την έναρξη του περαιτέρω.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...