PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βόμβα με Κιόση από ΠΑΟΚ

Βόμβα με Κιόση από ΠΑΟΚ

Μετά τους άνδρες οι μεταγραφικές βόμβες συνεχίζοντας στον ΠΑΟΚ από το γυναικείο τμήμα που ανακοίνωσε την απόκτηση της Ελένης Κιόση που επιστρέφει από την Ιταλία για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων» που θα αγωνιστούν φέτος στην Preleague…

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση της Ελένης Κιόση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ που ενισχύεται κατά πολύ με την έλευση της διεθνής ακραίας.

Η Κιόση έχοντας μια τεράστια καριέρα αγωνιζόμενη σε Αίαντα Ευόσμου, Απόλλων Κερατσινίου, Ολυμπιακό, Ηρακλή, Πειραματικό, Ανατόλια, Τράχωνες, τα τελευταία χρόνια έπαιζε στο εξωτερικό.

Η 33χρονη διαγώνια το 2013-14 πέρασε από την Γαλλία και την Terville, ενώ από το 14-15 αγωνιζόταν στην Ιταλία φορώντας τις φανέλες της Entu Olbia, Lardini Fillottrano και Trentino Rosa.

kiossi kiosi

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της με το Δικέφαλο, η Ελένη Κιόση δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα ενταχθώ στην ομάδα του ΠΑΟΚ, είναι ένας Σύλλογος που έχει μεγάλα σχέδια και θέλει να φτάσει ακόμη πιο ψηλά. Χαίρομαι που θα είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την υλοποίηση των στόχων μας. Καλή αγωνιστική σεζόν να έχουμε!»

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Ελένη Κιόση, η οποία θα αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 33χρονη αθλήτρια, γεννηθείσα του 1985, έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Α1 και της Α2 Κατηγορίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ενώ την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με την Trentino Rosa, ομάδα της Α2 Κατηγορίας της Ιταλίας.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...