Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βόμβα Πανναξιακού με Carla Da Pilar Rueda

Βόμβα Πανναξιακού με Carla Da Pilar Rueda

Μεταγραφική βόμβα για Πανναξιακό. Η ομάδα των Κυκλάδων ανακοίνωσε την 29χρονη διεθνή Περουβιανη διαγώνιο Carla Da Pilar Rueda εκτοξεύοντας στα ύψη την ψυχολογία των φίλων της και αποκτώντας τεράστια δυναμική εν όψει της νέας χρονιάς.

Στα χέρια της Carla Da Pilar Rueda θα στηριχθεί η φετινή ομάδα του Πανναξιακού, με την διεθνή Περουβιανη διαγώνιο να έρχεται και να τινάζει την μπάνκα στον αέρα.

αρχείο λήψης (1)

Η διοίκηση του Πανναξιακού φρόντισε να κάνει την φετινή της υπέρβαση με την απόκτηση της Carla Da Pilar Rueda που αλλάζει επίπεδο την ομάδα  η οποία πλέον αποκτά την εμπειρία και την δυναμική για ένα πρωτάθλημα που έχει πλέον υψηλές βλέψεις. 

Η “Κοτίτο”, όπως είναι το παρατσούκλι της, μας ήρθε από την Ντεπορτίβο Τζέμινις, ενώ τη σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε στο γαλλικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της  Μιλούζ. Στο παρελθόν εκτός από τη χώρα της (Κριστάλ, Ντεπορτίβο Τζέμινις) έπαιξε επίσης σε Ισπανία (Μούρθια), Πορτογαλία (Ριμπερένσε), Αζερμπαϊτζάν (Αζεράιλ Μπακού) , Τρινιντάντ & Τομπάγκο (Ντιφένς Φόρς) και Ιταλία (Πάλμι)

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Carla De Pilar Rueda, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η 29χρονη Περουβιανή διεθνής αθλήτρια ύψους 185εκ αγωνίζεται ως διαγώνια και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Carla De Pilar Rueda στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».