ΔΙΕΘΝΗ

Βούκοβιτς: «Δεν ήταν ειλικρινής ο Κούρεκ»

Βούκοβιτς: «Δεν ήταν ειλικρινής ο Κούρεκ»

“Ο Μπάρτος είπε ότι είχε κρίσεις πανικού. Μακάρι να ήταν ειλικρινής μαζί μας… . Τάδε έφη ο Σέρβος προπονητής των JT Thunders, Βέσελιν Βούκοβιτς για τον διεθνή Πολωνό πρώην παίκτη της ιαπωνικής ομάδας.

Του Δημήτρη Πιτούλια

Ο Μπάρτος Κούρεκ πριν καλά καλά προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο επίσημο παιχνίδι της νέας του ομάδας, κατήγγειλε τη σύμβαση με την ιαπωνική ομάδα, λόγω των προβλημάτων υγείας του, αλλά μετά από 4 μέρες  μετακόμισε ξανά στο Πολωνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της πρώην ομάδας του, Σκρα Μπελσάτοφ.

kurek-1

Σύμφωνα με τον έμπειρο προπονητή ο Κούρεκ έφυγε τόσο ξαφνικά και απρόσμενα από την ομάδα καθώς, όπως ισχυρίστηκε, δεν ένιωθε καλά ούτε σωματικά ούτε ψυχικά και ήθελε να μείνει εκτός  μέχρι να βρει ξανά την υγειά του.

Η κίνηση αυτή του παίκτη είναι κάτι που ενόχλησε πραγματικά τους ανθρώπους των JT Thunders και ο Βούκοβιτς,  μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στην πολωνική ιστοσελίδα sportowefakty.wp.pl, μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση του… ψεύτη Πολωνού σουπερστάρ.

«Δεν περίμενα κάτι τέτοιο από αυτόν. Αυτή η κίνηση λέει πολλά για τον Μπάρτος. Οι JT Thunders είναι μία μεγάλη ομάδα και ο Κούρεκ θα αποκτούσε ακόμη περισσότερη εμπειρία, αλλά επέλεξε έναν διαφορετικό δρόμο και δημιούργησε μια κακή εικόνα για τον εαυτό του στο κοινό. Η εξήγησή του ότι «χρειάζεται χρόνο για να βρει και πάλι τον εαυτό του » είναι πολύ αστεία. Του εύχομαι καλή τύχη. Θέλω πάντα οι άνθρωποι να είναι ειλικρινείς. Εύχομαι ο Μπάρτος να ήταν ειλικρινής σε εμάς. Θα μπορούσε να είχε πει «άλλαξα γνώμη, δεν θέλω να παίξω στην Ιαπωνία» υποστήριξε απογοητευμένος ο έμπειρος τεχνικός, που προχώρησε και στην αποκάλυψη της κουβέντας που είχε σε πρόσφατη συνάντηση με τον παίκτη στην Πολωνία.

vukovic_jt-thundesr

“Είπε ότι είχε κρίσεις πανικού. Πήραμε μια έκθεση από τον γιατρό του, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο Μπάρτος είχε κρίσεις πανικού. Ο γιατρός είπε, επίσης, ότι ο παίκτης πρέπει να υποβληθεί σε θεραπεία που θα διαρκέσει 6-8 εβδομάδες. Η ομάδα μου δεν μπορούσε να περιμένει τόσο πολύ…  Έπειατα, από το… πουθενά, ο Κούρεκ άρχισε προπονήσεις με την Μπελσάτοφ την προηγούμενη Δευτέρα. Για μένα, όλα είναι ξεκάθαρα… Του εύχομαι ό, τι καλύτερο στην Μπελσάτοφ και στο υπόλοιπο της καριέρας του. “