Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Βραδιά αστέρων στην Κομοτηνή

Βραδιά αστέρων στην Κομοτηνή

Σε μια λαμπρή εκδήλωση, παρουσία όλων των αρχών της πόλης η ΑΕ Κομοτηνής πραγματοποίησε την παρουσίαση της ανδρικής ομάδα η οποία θα αγωνίζεται στην Volleyleague. Στο περιθώριο της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον σύλλογο οι Αρχοντούδης και Δελιγιαννίδης.

Να παραμείνει στην Volleyleague και να έχει την απόλυτη στήριξη της Κομοτηνής έθεσε ως στόχο η ΑΕ Κομοτηνής κατά την επίσημη παρουσίαση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Γεώργιος Παυλίδης» της ΠΕ Ροδόπης.

Μια εκδήλωση όπου τίμησαν με την παρουσία τους ο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο Ταξίαρχος της 21ης Ταξιαρχίας κ. Καμπουρίδης, ο Επισμηναγός Ευστάθιος Ζαφειριάδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Νίκος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Χατζηαντωνίου, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κομοτηνής κ. Καζάκου, το μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ Δημήτρης Χαρίτου, η πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Ελευθεριάδου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Πολιτσάκης και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κομοτηνής Γιάννης Βεζυργιαννίδης, ο προπονητής της πρώτης ανόδου στην Α’ Εθνική καθ. ΤΕΦΑΑ Κυριάκος Αμούτζας, όλοι οι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης της Ροδόπης αλλά και φίλοι του Συλλόγου που γέμισαν την αίθουσα «Γεώργιος Παυλίδης» της Π.Ε. Ροδόπης.

Παρούσα στην εκδήλωση και η γυναικεία ομάδα που έχει γράψει την δική της ιστορία και φιλοδοξεί κάποια στιγμή να ακολουθήσει τα βήματα του ανδρικού τμήματος.

komotini_parousiasi_2018 ae_komotinis_parousiasi_3

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές της περσινής ανόδου και συγκεκριμένα ο Σταύρος Αρχοντούδης, ως ο πολυτιμότερος αθλητής της περσινής σεζόν αλλά και ο Κώστας Δεληγιαννίδης, εμβληματικός αρχηγός της ομάδας, ο οποίος πλέον βρίσκεται στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου.

Επιπλέον, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης βράβευσε με αναμνηστική πλακέτα τον πρόεδρο του ΤΑΑ Τάσο Πετρίδη, για την άνοδο στην Volleyleague με τον κ. Πετρίδη να ζητάει την έμπρακτη στήριξη όλων των Φορέων για να αντέξει η ομάδα οικονομικά.

Εν συνεχεία παρουσιάστηκε το ρόστερ της φετινής ομάδας που θα αγωνιστεί στην Volleyleague, το προπονητικό team, ενώ στο τέλος οι μικροί φίλοι των «κιτρινόμαυρων» είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και να ανανεώσουν όλοι το ραντεβού τους για τα φιλικά παιχνίδια.