ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Βραβεύσεις από ΣΥΔΠΕΚΕΛ

Βραβεύσεις από ΣΥΔΠΕΚΕΛ

Παρουσία του προέδρου της ΚΕΔ Βασίλη Αντωνούλη ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος πραγματοποίησε με επιτυχία τον ετήσιο χορό του με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, αλλά και τις τιμητικές βραβεύσεις του…

Σε γνωστό κέντρο της Λάρισας και σε μια υπέροχη βραδιά ο ΣΥΔΠΕΚΕΛ πολλών μελών και φίλων του έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και παράλληλα πραγματοποίησε τις τιμητικές βραβεύσεις…

Το παρόν κοπή της πίτας και στον ετήσιο χορό του Συνδέσμου έδωσε μεταξύ άλλων και ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΟΠΕ, Βασίλης Αντωνούλης.

Μετά το καλωσόρισμα και την ομιλία του προέδρου του Συνδέσμου Χαράλαμπου Παπαδογούλα αλλά και τους χαιρετισμούς από τους κ. Μπεκιάρη, Αντωνούλη και Γάτο, ακολούθησαν οι τιμητικές βραβεύσεις.

Έτσι ο ΣΥΔΠΕΚΕΛ τίμησε τους  Παναγιώτη Δικόπουλο, για την πολυετή και συνάμα πολύτιμη προσφορά του στο χώρο της διαιτησίας, στα γήπεδα, αλλά και στα διοικητικά του Συνδέσμου, καθώς και τον Χαράλαμπο Παπαδογούλα, για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες 2016, που έγιναν στο Ρίο της Βραζιλίας, καθώς ήταν ένας από τους πέντε Ευρωπαίους ρέφερι beach volley.

Την πίτα έκοψαν οι διεθνείς διαιτητές του Συνδέσμου μας, κ. Παπαδογούλας και κ. Θεμελής, πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, ενώ τα μέλη μας αντικατέστησαν για λίγο τις σφυρίχτρες με το μικρόφωνο, ανεβάζοντας τη διάθεση όλων!

sydpekel-1