ΔΙΕΘΝΗ

«Βρήκαν το δάσκαλό τους» στη Μόντενα

«Βρήκαν το δάσκαλό τους» στη Μόντενα

Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε το εμπόδιο της Μόντενα για την παρέα του διεθνούς μας, Τζούριτς, που αρκέστηκε στον τίτλο του τοπ σκόρερ του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Serie A.

Μπροστά σε περίπου 4.500 θεατές στο Παλαπανίνι η πρωταθλήτρια Ιταλίας διατήρησε το φετινό της αήττητο επικρατώντας με 3-0 ( 25-17,2 5-20, 25-21) της φιλόδοξης Βερόνα. σε ένα ματς όπου αυτή τη φορά η ομάδα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Πιάτσα, δεν χρειάστηκε τα… μαγικά του Ν’ Γκαπέ.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Αμερικανός, Μάξουελ Χολτ με 11 πόντους, 13 πόντους σημείωσε ο Βετόρι, ενώ ο Γάλλος σουπερστάρ των πρωτοπόρων του καμπιονάτο με 23 βαθμούς, έμεινε στους 3 πόντους.

Για την ομάδα του Τζιάνι, ο Δημήτρης Τζούριτς ήταν ο μοναδικός παίκτης με διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά αυτή τη φορά χωρίς βοήθεια από τους συμπαίκτες του οι 14 πόντοι του Έλληνα τοπ σκόρερ του αγώνα, δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την δεύτερη φετινή ήττα των φιλοξενούμενων, που με 18 βαθμούς είναι στην 4η θέση της κατάταξης

Στη 6η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε με 12 βαθμούς η Πιατσέντζα του διεθνούς μας, Γιώργου Τζιουμάκα, που δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Τζιουλιάνι. Οι «Λύκοι» με 12 πόντους του Μάρσαλ επικράτησαν πιο δύσκολα απ’ όσο φανερώνει το τελικό 3-1 (25-21, 34-32, 15-25, 25-23) σετ της Τοπ Βολεϊ Λατίνα, με την ομάδα του Σοτίλε να υστερεί στην στατιστική εικόνα του ματς μόνο στην υποδοχή! Έτσι παρέμεινε στα χαμηλά της βαθμολογίας καταλαμβάνοντας με μόλις 4 βαθμούς την 13η θέση της κατάταξης.