DARK ROOM

Wave Lightning Z3: Το νέο διαμάντι της Mizuno

Wave Lightning Z3: Το νέο διαμάντι της Mizuno

Η Mizuno αποτελώντας εδώ και χρόνια συνώνυμο της πρωτοπορίας και εξέλιξης στον χώρο του αθλητισμού και του βόλεϊ, με την κυκλοφορία του Wave Lightning Z3 φρόντισε να προσθέσει ένα ακόμη διαμάντι στην συλλογή αθλητικών παπουτσιών της προσφέροντας στους αθλητές το καλύτερο «όπλο» για να κατακτήσουν τους στόχους τους…

H φιλοσοφία της Mizuno και των αθλητών του volley είναι κοινή: να προπονούμαστε αδιάκοπα για την κατάκτηση της τελειότητας. Βάσει αυτής της φιλοσοφίας η Mizuno ερευνά συνεχώς και εξελίσσει τα προϊόντα της για να προσφέρει στους αθλητές τον καλύτερο εξοπλισμό που θα τους βοηθήσει να κατακτήσουν το στόχο τους.

AW17/Volleyball/Beauty Shots

Το Wave Lightning Z3 αποτελεί το τεχνολογικό επίτευγμα αυτής της συνεχούς εξέλιξης. Το παπούτσι αυτό έχει σχεδιαστεί για γρήγορο ρυθμό και αστραπιαίες αντιδράσεις.

Η τεχνολογία D-Flex Groove στην ειδική εξωτερική σόλα του παπουτσιού επιτρέπει την απότομη και γρήγορη εναλλαγή κατευθύνσεων ενώ παράλληλα εγγυάται την αποφυγή των τραυματισμών του αστραγάλου. Επιπρόσθετα, η τεχνολογία SRtouch προσδίδει στο Wave Lightning Z3 ισχυρό μπροστινό μέρος, το οποίο παρέχει ώθηση για ακόμα μεγαλύτερα άλματα.

Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της τεχνολογίας Dura Shield ενισχύει την αντοχή του παπουτσιού και προστατεύει το μπροστινό μέρος του ποδιού από την τριβή  κατά την διάρκεια των σύντομων sprints. Η μοναδική ενδιάμεση σόλα Pownce μειώνει την αίσθηση του βάρους καθώς είναι από τις πιο ελαφριές, ενώ ταυτόχρονα δίνει εξαιρετική ώθηση.

AW17/Volleyball/Beauty Shots

Στο άνω μέρος του παπουτσιού η Mizuno χρησιμοποίησε το σύστημα DynamotionFit : μια τεχνολογία που σχεδίασε χρησιμοποιώντας υψηλά επίπεδα αντίληψης της κίνησης και της βιομηχανικής τεχνολογίας. Με το DynamotionFit, το άνω μέρος του παπουτσιού συνεργάζεται άψογα με το πόδι σε όλα τα στάδια του κύκλου βάδισης αγκαλιάζοντάς το σας δεύτερο δέρμα.

Το Wave Lightning Z3 είναι κορυφαίο στην κατηγορία του, απευθύνεται σε υψηλού επιπέδου παίκτες όλων των θέσεων και ειδικά για ακραίους, επιθετικούς και διαγώνιους.

Δοκιμάστε το πρώτοι σε ένα από τα τρία καταστήματα της Mizuno και σε εξειδικευμένα καταστήματα αθλητικών.

Κολωνάκι: Τσακάλωφ 22

Χαλάνδρι: Λεωφ. Κηφισίας 256

Γλυφάδα: Γρ. Λαμπράκη 17