A2

Ξανά σε Πρωτοδικείο ο ΑΟ Ορεστιάδας

Ξανά σε Πρωτοδικείο ο ΑΟ Ορεστιάδας

Στη λύση Πρωτοδικείου για διορισμό νέας προσωρινής διοίκησης οδεύει για 2η φορά μέσα σε λίγους μήνες  ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας αφού στη σημερινή Γενική Συνέλευση κατατέθηκαν μόλις δύο υποψηφιότητες με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν οι εκλογές.

Στην σημερινή Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε παρουσία μόλις 33 μελών του συλλόγου δεν προέκυψαν εξελίξεις καθώς η διοικητική αβεβαιότητα παρατείνεται.

Στην συζήτηση που κράτησε περίπου 3 ώρες τα μέλη της τωρινής προσωρινής διοίκησης πραγματοποίησαν τον αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό της θητείας τους, ενώ τοποθετήθηκαν και μέλη της προηγούμενης διοίκησης αλλά και απλά μέλη του συλλόγου αναλύοντας τα δεδομένα για το  μέλλον της ομάδας.

Την ίδια ώρα η κατάθεση δύο μόλις υποψηφιοτήτων ήταν απαγορευτική για κάθε διοικητική εξέλιξη και έτσι αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να κατατεθεί αίτημα στο Πρωτοδικείο για ορισμό νέας προσωρινής διοίκησης.

Προσωρινή διοίκηση που θα  τρέξει τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας και να διερευνήσει τα χρέη του συλλόγου ξεδιαλύνοντας τα οικονομικά ζητήματα που παραμένουν ανοικτά από την προηγούμενη εκλεγμένη διοίκηση.

Την ίδια ώρα εκλέχθηκε 3μελής επιτροπή αποτελούμενη από τους Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου, Αθανάσιο Καμίδη και Παντελή Χατζηκυριακίδη που θα φροντίσει να διευθετήσει τα θέματα που χρίζουν άμεσης λύσης όπως η κατάθεση δελτίων αθλητών που πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του μήνα.

Foto by Radioevros.gr

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...