ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ξανά στην κορυφή ο Άρης

Ξανά στην κορυφή ο Άρης

Με κορυφαία και MVP του τελικού την Αλεξάκου ο Άρης επικράτησε 3-0 της Ελπίδας Αμπελοκήπων και κατέκτησε το πρωτάθλημα Νεανίδων ολοκληρώνοντας με επιτυχία το Final 4 της ΕΠΕΣΘ…

Την επιστροφή του στην κορυφή του πρωταθλήματος Νεανίδων στην ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια πανηγυρίζει ο Άρης.

Οι “κιτρινόμαυρες” ήταν το μεγάλο φαβορί και με το 3-0 επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης κατέκτησαν δίκαια τον τίτλο…

Ο τελικός ήταν ντέρμπι μόνο στο πρώτο σετ όπου ο Άρης με το 25-23 έδειξε πως δεν είχε διάθεση να χάσει το τρόπαιο κάτι που φάνηκε και στη συνέχεια του αγώνα όπου με το 25-8 και 25-10 ήρθε εύκολα το 3-0.

Η απονομή των μεταλλίων βρήκε τις “κιτρινόμαυρες” όλες μια αγκαλιά να πανηγυρίζουν το Κύπελλο υπό τους ήχους του ύμνου της ομάδας κλείνοντας ιδανικά τον τελικό του Final 4 της ΕΠΕΣΘ.

Κορυφαία παίκτρια του Final 4, ύστερα από τη ψηφοφορία των προπονητών, αναδείχθηκε η Ευφροσύνη Αλεξάκου με την ίδια να δηλώνει μετά την απονομή του τίτλου “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που νικήσαμε την Ελπίδα που τα τελευταία χρόνια κατακτούσε τους τίτλους. Χωρίς τις συμπαίκτριες μου δεν θα είχε αναδειχθεί MVP. Αυτόν τον τίτλο τον αφιερώνω στην οικογένεια μου και στα κορίτσια”.