Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τα εισιτήρια του ΑΟΠ Κηφισιάς- ΠΑΟΚ και τα διαρκείας

Τα εισιτήρια του ΑΟΠ Κηφισιάς- ΠΑΟΚ και τα διαρκείας

Με ανακοίνωσή του ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ενημερώνει τους φίλους της αθηναϊκής ομάδας πως άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων για την προσεχή αναμέτρηση με τον πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά και για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του ΑΟΠ Κηφισιάς

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ενημερώνει τους φιλάθλους ότι από την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΑΟΠ Κηφισιάς- ΠΑΟΚ , που θα διεξαχθεί στο Ζηρίνειο την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 19:00, για την 12η αγωνιστική της Volley League “Πάμε στοίχημα”.

Τα εισιτήρια οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν από το εκδοτήριο του Ζηρινείου στην οδό Άνδρου, τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου: Από τις 17:00 έως τις 20:00

Σάββατο 6 Ιανουαρίου: Από τις 14:00 έως τις 17:00

Κυριακή 7 Ιανουαρίου: Από τις 18:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

• Η τιμή των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ.

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοαφαίρισης Κηφισιάς ενημερώνει τους φιλάθλους ότι με αφορμή την έναρξη του δευτέρου γύρου της Volley League «Πάμε στοίχημα» κυκλοφορεί εισιτήρια διαρκείας στην τιμή των 30 ευρώ. Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της Κηφισιάς στο πρωτάθλημα (κανονική περίοδος και αγώνες κατάταξης) καθώς και στο κύπελλο Ελλάδας.

Τα εισιτήρια διαρκείας οι φίλαθλοι θα μπορούν να το προμηθεύονται από το εκδοτήριο του Ζηρινείου (οδός Άνδρου).

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...