LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Ξεκινά το Final-4 του League Cup

Ξεκινά το Final-4 του League Cup

Στη Σύρο βρίσκονται από την Πέμπτη οι τέσσερις φιναλιστ ομάδες του Λιγκ Καπ (Εθνικός Αλ, Ολυμπιακός, Παμβοχαϊκός Φοίνικας) και ετοιμάζονται για τους ημιτελικούς της Παρασκευής (30/3).

ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – Εθνικός Αλεξ. (Α΄ημιτελικός, 17.00, ΕΡΤ2)

Τρία χρόνια μετά τη μονομαχία του στον ημιτελικό του φάιναλ-4 Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς που είχε γίνει στην Γλυφάδα ο Παμβοχαϊκός με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα βρεθούν και πάλι αντίπαλοι για μα θέση στον τελικό.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Κώστας Δεληκώστας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Η Σύρος έχει εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις κι αυτό το έχει αποδείξει και στο παρελθόν. Απέναντί μας έχουμε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ομάδα που είναι κοντά μας αγωνιστικά και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ευελπιστούμε να είμαστε σε καλή μέρα και να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να φτάσουμε στον τελικό».

Από την άλλη, ο Θανάσης Μουστακίδης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είπε: «Το πρωτάθλημα για εμάς ξεκινά σε πέντε ημέρες αλλά θέλουμε να κάνουμε μία ξεχωριστή και τιμητική παρουσία στο Λιγκ Καπ. Μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα και να μας δινόταν η ευκαιρία να το απολαύσουμε όπως πραγματικά θέλαμε. Το μυαλό μας είναι στους αγώνες των πλέι άουτ που θα δώσουμε σε πέντε ημέρες. Ο μεγάλος στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εύχομαι καλή επιτυχία στις ομάδες και ευχαριστούμε τη Σύρο και την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου για την φιλοξενεία».

ΑΟ Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός (Β΄ημιτελικός, 20.00, ΕΡΤ2)

Ο Β΄ημιτελικός μεταξύ του οικοδεσπότη ΑΟ Φοίνικα Σύρου και του Ολυμπιακού έχει χαρακτηριστεί από τους περισσότερους ως πρόωρος τελικός με το επιχείρημα πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι το απόλυτο φαβορί και αντιμετωπίζουν την ομάδα που έχει πλεονέκτημα έδρας και που τερμάτισε στην 3η θέση στην κανονική περίοδο.

Ο κόουτς του Φοίνικα, Όσκαρ Κάσμαρτσικ ανέφερε: «Να δώσω συγχαρητήρια αρχικά στον Ολυμπιακό για την μεγάλη του επιτυχία να φτάσει σε έναν ευρωπαϊκό τελικό και να του ευχηθώ να καταφέρει να πάρει και το τίτλο που τόσο πολύ θέλει. Από την πλευρά μας τώρα, θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, να βάλουμε δύσκολα στον Ολυμπιακό, αλλά και ταυτόχρονα θα παλέψουμε για την πρόκριση. Ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει, αλλά και να δει σπουδαίους αγώνες από ομάδες με μεγάλη ιστορία».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπενίτεθ Φερνάντο Μουνιόθ σχολίασε: «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία, αλλά και τα συγχαρητήρια σας. Ήρθαμε στη Σύρο με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου που πιστεύω θα μας δώσει παραπάνω ψυχολογία για το δύσκολο έργο που έχουμε στη συνέχεια. Έχουμε από την αρχή της σεζόν συζητήσει με τους παίκτες μου και έχουμε αποφασίσει να πάμε βήμα- βήμα, παιχνίδι με το παιχνίδι. Θέλουμε να φτάσουμε με επιτυχία στους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή».

UNCATEGORIZED
19/12/2023

Μ.Δ.Ο. της Ε.Σ.Α.Π.: Στον Παναθηναϊκό η νίκη με 3-0 και «καμπάνες» στον Ολυμπιακό για το επεισοδιακό ματς στο Ρέντη

Με μηδενισμό του Ολυμπιακού και την κατακύρωση της νίκης με 3-0 στον Παναθηναϊκό τιμώρησε με απόφασή του το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ τους...