Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό στον Άγιο Θωμά

Ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό στον Άγιο Θωμά

Με τέσσερις απουσίες αλλά με όλους τους ξένους παρόντες, ξεκίνησε το τμήμα του βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού την προετοιμασία του ενόψει της νέας περιόδου στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

pao_2019

Μια πρώτη συγκέντρωση για την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου που είχε δικαιολογημένες απουσίες τους διεθνείς Ράπτη, Πελεκούδα, Ανδρεόπουλο και Ζήση λόγω της προετοιμασίας της Εθνικής ενόψει της συμμετοχής τους στο Ευρωβόλεϊ. Ο “πράσινος” κόουτς μαζί με τον Παύλο Καραμαρούδη αποτελούν και Ομοσπονδιακό δίδυμο και τις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα θα αναλάβει ο άμεσος συνεργάτης τους, Δημήτρης Μαρκάκης.

«Θέλω να ευχηθώ Καλή αρχή σε όλους μας εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και των αγωνιστικών υποχρεώσεων που ξεκινάνε για εμάς. Πιστεύουμε ότι έχουμε δημιουργήσει μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα που θα δώσει μάχες σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετέχει.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει από πέρυσι την προσπάθεια αναδιοργάνωσης του σε όλα τα επίπεδα και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό που ξεκινήσαμε την περασμένη σεζόν και να πάμε ακόμα ψηλότερα», είπε ο Ανδρεόπουλος σαν ένα πρώτο σχόλιο για το τι θα ακολουθήσει.

Οι «πράσινοι» αθλητές που ήταν στο πρώτο ραντεβού  ήταν οι ακόλουθοι: Άξελ Γιάκομπσεν, Βίκτορ Ρανγκέλ, Σάσα Στάροβιτς, Σωτήρης Πανταλέων, Φάνης Ρουσσόπουλος, Βασίλης Μούχλιας, Σωνάκης Τάσος, Μελιγγιώτης Βαγγέλης, Μπαρμπούνης Σπύρος και Παλαιολόγος Δημήτρης

Το τεχνικό τιμ του ΠΑΟ την φετινή σεζόν θα είναι το εξής:

Δημήτρης Ανδρεόπουλος-προπονητής

Παύλος Καραμαρούδης –βοηθός προπονητή

Δημήτρης Μαρκάκης-στατιστικολόγος και Β΄ βοηθός προπονητή

Ναπολέων Χαρίσης-Φυσιοθεραπευτής

Θεόδωρος Γκανασούλης-Β΄ φυσιοθεραπευτής

Βαγγέλης Πολυμερόπουλος-γυμναστής

Δημήτρης Αγραπιδάκης – Τιμ μάνατζερ