Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ξεκίνημα τίτλου στον Πειραιά (ft)

Ξεκίνημα τίτλου στον Πειραιά (ft)

Παρουσία όλων των διεθνών, όρεξη, διάθεση και με πολλά χαμόγελα ξεκίνησε την προετοιμασία της φετινής χρονιάς ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, με τον Φερνάντο Μουνιόθ να δηλώνει αισιόδοξος για τις προκλήσεις της νέας σεζόν…

Διακοπές τέλος στον Πειραιά καθώς άπαντες έβαλαν στην άκρη τα μαγιό, φόρεσαν τα προπονητικά και ξεκίνησαν την προετοιμασία της νέας χρονιάς.

Παλαιοί και νέοι παίκτες δήλωσαν παρών στο πρώτο ραντεβού του Ολυμπιακού με τον Φερνάντο Μουνιόθ να περιμένει την Πέμπτη στο Ρέντη τον Γκάβιν Σμιτ και στο τέλος του μήνα τους Ράουβερντνικ και Τερβαρπόρτι.

Από εκεί και μετά οι «παραμένοντες»  Χριστοφιδέλης, Πετρέας, Μπέμε, Ζουπάνη, Στιβαχτής, Στεφάνου, Ανδρεάδης, Δαρίδης και Τσέλιος, υποδέχθηκαν τους «νέους» Φράγκο και Κουμεντάκη και περιμένουν τους υπόλοιπους 3 προκειμένου να μπούνε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων» υποδέχθηκε με χαμόγελα τους παίκτες του τονίζοντας στις πρώτες του δηλώσεις πως άπαντες την φετινή χρονιά έχουν μεγάλο κίνητρο.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ δήλωσε χαρακτηριστικά «Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για την δεύτερη σεζόν μου στον Ολυμπιακό. Είμαι περήφανος που εργάζομαι σε αυτό το σύλλογο και αυτή θα είναι μια χρονιά με μεγάλο κίνητρο. Έχουμε κάνει μια δυνατή ομάδα και θα παλέψουμε για όλους τους τίτλους».

osfp_proetoimasia_3 osfp_proetoimasia_4

Όσον αφορά την προετοιμασία ο Ισπανός τόνισε «Βήμα βήμα με τους παίκτες θα κάνουμε καλή προετοιμασία ώστε να ξεκινήσουμε δυνατά τις υποχρεώσεις μας τον Οκτώβριο. Αρχίσαμε σήμερα με 11 παίκτες. Την Πέμπτη θα μπει στο πρόγραμμα και ο Σμίτ και περιμένουμε και τους Ράουνβερντικ και Τερβαπόρτι όταν τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο. Αυτή την πρώτη εβδομάδα θα δούμε την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες και από την επόμενη εβδομάδα θα βάζουμε περισσότερα στοιχεία στην προετοιμασία μας».

osfp_proetoimasia_2 osfp_proetoimasia_1 osfp_proetoimasia_6 osfp_proetoimasia_5