A2

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες του Άθλου Ορεστιάδας

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες του Άθλου Ορεστιάδας

Η αγωνιστική χρονιά ξεκινά και ο Άθλος Ορεστιάδας συνεχίζοντας να επενδύει στην ανάπτυξη και τα τμήματα υποδομών καλεί τους μικρούς φίλους του αθλήματος να εγγραφούν στους «βυσσινί» προκειμένου μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ από έμπειρους προπονητές στις άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις που διαθέτει η πόλη του Έβρου…

Η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας

Σας περιμένουμε και φέτος στις ακαδημίες βόλεϊ του Άθλου Ορεστιάδας για να γνωρίσετε το όμορφο αυτό άθλημα από κοντά, στις μικρές ηλικίες (μίνι βόλεϊ) από 6 έως 8 ετών με παιγνιώδη μορφή και με την εκμάθηση της τεχνικής για τις μεγαλύτερες ηλικίες (ακαδημίες αγοριών & κοριτσιών) από 9 έως 12 ετών.

Γι αυτές τις ηλικίες ο Άθλος διοργανώνει διάφορα τουρνουά (μίνι βόλεϊ, street volley κ.λ.π) στην Ορεστιάδα με μεγάλη επιτυχία και λαμβάνει μέρος σε τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργανώνουν αντίστοιχα άλλα σύλλογοι της περιοχής.

Επίσης στις πιο μεγάλες ηλικίες (παίδες & παμπαίδες) από 12 ετών υπάρχουν αγωνιστικά τμήματα τα οποία συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα της Θράκης και σε διάφορα τουρνουά που διοργανώνει ο Άθλος Ορεστιάδας ή στα οποία φιλοξενείται (όπως τον Απρίλιο του 2017 όπου οι παμπαίδες του Άθλου φιλοξένησαν στην Ορεστιάδα τις αντίστοιχες ομάδες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Αίαντα Ευόσμου Θεσσαλονίκης, την Α.Ε.Κομοτηνής και την OKDESETKA από τον Νις της Σερβίας και αντίστοιχα έλαβαν μέρος ως φιλοξενούμενοι τον Μάιο του 2017 σε τουρνουά παμπαίδων στο Μπουργκάζ της Βουλγαρίας όπου αντιμετώπισαν τις ισχυρές ομάδες της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Βικτόρια Φιλιππούπολης).

Σας καλούμε να έρθετε στο νέο κλειστό Ορεστιάδας «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» από Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου από τις  18:00 έως τις 20:00 για να ενημερωθείτε σχετικά με τις μέρες και ώρες των προπονήσεων.

Εκεί θα βρίσκονται για την ενημέρωση σας οι έφοροι των ακαδημιών του συλλόγου ΜΟΥΡΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ , ΠΑΡΤΙΝΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Σας δίνουμε την δυνατότητα να συμμετέχετε     δοκιμαστικά     (δωρεάν)     αν     είστε     νέα     εγγραφή  για μία εβδομάδα στις προπονήσεις που ξεκινάνε την Δευτέρα 11/9.

ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ να γνωρίσετε τον όμορφο κόσμο του βόλεϊ γιατί είναι το άθλημα που αγαπάει η περιοχή της Ορεστιάδας και έχει αναδείξει πολλούς σημαντικούς  αθλητές και αθλήτριες γι αυτό και έχει χαρακτηριστεί ως η «ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ» και δίνει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αθληθούν σε κλειστούς χώρους, με απόλυτη ασφάλεια,  με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες από έμπειρους προπονητές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ και μην ξεχνάτε με την εγγραφή σας παίρνετε δωρεάν ένα t-shirt της ομάδας

ΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Μίνι βόλεϊ αγοριών & κοριτσιών (ηλικίες από 6 έως 8 ετών)

Ακαδημίες αγοριών  (ηλικίες από 9 έως 11 ετών)

Ακαδημίες κοριτσιών (ηλικίες από 9 έως 11 ετών)

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Παγκορασίδες (ηλικίες   από   12   έως   14   ετών) Νέο τμήμα υπό δημιουργία.

Παμπαίδες (ηλικίες από 12 έως 15 ετών)

Παίδες (ηλικίες από 12 έως 16 ετών)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Καρδαμανίδης Ιωάννης, προπονητής ακαδημιών αγοριών & κοριτσιών , τηλ 6983513768

Χουσίδης Θεόδωρος, προπονητής παίδων & παμπαίδων, τηλ. 6937005015

Λυμπερίδης Σπύρος, προπονητής μίνι βόλεϊ αγοριων & κοριτσιών, τηλ. 6976982238

Στους προπονητές μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας από την Δευτέρα 11/9 που ξεκινάνε οι προπονήσεις των τμημάτων.

ΕΦΟΡΟΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Μουρλίδης Παναγιώτης, έφορος παγκορασίδων & ακαδημιών, τηλ. 6946053440

Παρτινούδης Αθανάσιος, έφορος μίνι βόλεϊ & ακαδημιών, τηλ. 6944755958

Καρράς Ιωάννης, έφορος παίδων & παμπαίδων, τηλ. 6944358505

Στους εφόρους μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας από Δευτέρα έως  Παρασκευή από 18:00 έως τις 20:00 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας ‘ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ’

Πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε τηλεφωνικά από τους προπονητές και τους εφόρους από την Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 18:00 έως τις 21:00

Πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα προπονήσεων όλων των τμημάτων υποδομής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας athlos.club.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...