PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ξεκίνησε το City

Ξεκίνησε το City

Με κέφι, χαμόγελα και αισιοδοξία για μια πετυχημένη χρονιά ξεκίνησε η προετοιμασία του Αιγάλεω, με την Αγγελική Αντωνιάδου στο πρώτο προσκλητήριο της νέας σεζόν στο “Στ. Βενέτης” να έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεσή της.

Μετά την… παρατεταμένη περίοδο διακοπών η ώρα των προπονήσεων για τις “κυανόλευκες”  έφθασε, καθώς παλιές και νέες αθλήτριες της ομάδας “πάτησαν” παρκέ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Έχοντας πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες εξετάσεις που προβλέπονται για τον Covid-19, οι αθλήτριες του City μπήκαν πλέον στα… βάσανα των προπονήσεων τηρώντας κατά γράμμα τα όσα ορίζει πλέον το αυστηρό πρωτόκολλο που εξέδωσε η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ.

aigaleo_proponisi_fakopoulidou_20_21

Νάσια Φακοπουλίδου, Αγγελική Οικονομάκη, Ειρήνη Τσελάνι, Ερμίνα Γκέκοβιτς, Αθηνά Κατοπόδη και Νικολέτα Μουτοπούλου αποτέλεσαν τα νέα πρόσωπα στην φετινή επίσημη πρώτη της ομάδας που μαζί με τις “παλιές” Βλάχου, Μανώλικα, Θώδη, Πατεράκη, Λύρα, Κράνη,  Κανελλοπούλου και Τζαφέρη, αλλά και τις νεαρές Κουλοπούλου, Σωτηροπούλου, Ανδρικά και Δρέμπελα συνθέτουν το ρόστερ του Αιγάλεω για την σεζόν 2020-21.

aigaleo_proponisi_2_20_21

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...