Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ζακχαίου διετίας στον Ολυμπιακό

Ζακχαίου διετίας στον Ολυμπιακό

Την διεθνή Κύπρια κεντρική του Πανναξιακού, Κατερίνα Ζακχαίου απέκτησε για τα επόμενα δύο χρόνια η νταμπλούχος  ομάδα της Ελλάδας.

Η ταλαντούχα μπλοκέρ, στην παρθενική έξοδο από τη χώρα της, μετά τις ιστορικές στιγμές που έζησε στη Νάξο, ως φιναλίστ σε Α1 Γυναικών και Κύπελλο Ελλάδας,  χθες έγραψε μια ακόμη “χρυσή σελίδα του κυπριακού αθλητισμού , οδηγώντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου στην πρώτη νίκη της ιστορίας της σε προκριματικά παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ταλαντούχα Κύπρια κεντρική, που πλέον θα φορά για τα επόμενα δύο χρόνια τα “ερυθρόλευκα”, βρέθηκε στο στόχαστρο τόσο ελληνικών όσο και ιταλικών ομάδων.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κατερίνα Ζακχαίου. Η διεθνής Κύπρια κεντρική (ημερομηνία γέννησης 26/7/1998, ύψος 1.92μ.) υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Στις πρώτες της δηλώσεις στο osfp.gr ως αθλήτρια του Ολυμπιακού η Κατερίνα Ζακχαίου τόνισε τα εξής :

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι πλέον σε μια τέτοια ομάδα με τόσο μεγάλους στόχους όπως ο Ολυμπιακός. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να πετύχουμε τους στόχους. Πιστεύω ότι μπορούμε να επαναλάβουμε την εξαιρετική πορεία που διέγραψε η ομάδα τη φετινή σεζόν αλλά και να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά».