ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ζαλμάς: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Ζαλμάς: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Απογοητευμένος από την ήττα-αποκλεισμό από τη Ρωσία, εμφανίστηκε μετά το ματς ο “εκλέκτορας” των Παίδων, Νίκος Ζαλμάς.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε στην προσπάθεια που  κατέβαλλαν οι παίκτες του και ευχαρίστησε τον κόσμο του Άργους αλλά και την ΕΟΠΕ για τη στήριξη όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας και των αγώνων.

Αρχικά ο  Έλληνας τεχνικός υποστήριξε: «Δεν έχω παράπονο αλλά νομίζω ότι σε πολύ μεγάλα διαστήματα αδικήσαμε τον εαυτό μας. Για να κερδίσεις τέτοιες δυνάμεις τα θες όλα μαζί σου. Την πολύ καλή εμφάνιση όλων των παικτών, την τύχη, ακόμα και τα λάθη των αντιπάλων.

Αυτά όλα στα κρίσιμα σημεία δεν τα είχαμε και δεν τα καταφέραμε. Η προσπάθεια των παιδιών ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Είναι σημαντικό να ανταγωνιζόμαστε αυτές τις ομάδες και είναι εξίσου σημαντικό να συνεχιστεί μια μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με όλες αυτές τις τελευταίες φουρνιές των παιδιών, ώστε να μπορούνε να συναντούν τέτοιου επιπέδου αντιπάλους και να φτάσουνε κάποια στιγμη στους τελικούς της Ευρώπης».

Τέλος, ο Νίκος Ζαλμάς αναφέρθηκε σε όλους εκείνους που στήριξαν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όλο αυτό το διάστημα, λέγοντας: «Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους επώνυμους και ανώνυμους που βοήθησαν την Εθνική παίδων τις τελευταίες 20 μέρες.

Ξεκινώντας από την Ομοσπονδία και καταλήγοντας σε όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μας τόσο στους Αγίους Θεοδώρους, όσο και στο Άργος. Ήταν υπερπολύτιμη η βοήθειά τους σε όλα τα επίπεδα. Όλα λειτούργησαν άψογα. Μας μένει η πικρή γεύση ότι δεν κάναμε το βήμα παραπάνω».