ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ζαλμάς : «Το σημαντικό είναι να βελτιώνεσαι»

Zalmas paides 022

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν στο Λέσκοβατς της Σερβίας κατακτόντς την 4η θέση έδωσε ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Νίκος Ζαλμάς, ο οποίος παραδέχθηκε πως τα δώρα της Ελλάδας χάρισαν τη νίκη και το μετάλλιο στην Τουρκία.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ζαλμάς αναφερόμενος στην εξέλιξη του μικρού τελικού και την ολική ανατροπή από την Τουρκία δήλωσε «Νομίζω υπήρχε μία έλλειψη ενέργειας μετά το 2-0, γι’αυτό χάθηκαν εύκολα τα δύο επόμενα. Παρόλα αυτά όμως κάναμε 2-3 μεγάλα δώρα στο 5ο σετ και δεν εκμεταλλευτήκαμε το προβάδισμα που είχαμε. Σε συνδυασμό με ένα διαιτητικό λάθος το παιχνίδι έληξε. Όμως είμαστε εμείς υπεύθυνοι για την ανατροπή, δικά μας λάθη έφεραν το προβάδισμα της Τουρκίας στο τέλος που τελείωσε το παιχνίδι»…

Όσον αφορά τα συμπεράσματα και την γενικότερη παρουσία της Εθνικής μας στο Βαλκανικό Τουρνουά υπογράμμισε «Το σημαντικό είναι να παίζεις απέναντι σε καλούς αντιπάλους, να βλέπεις τα λάθη σου και να βελτιώνεσαι. Έτσι όπως πήγε όλη αυτή η προβληματική διοργάνωση από την πρώτη μέρα, το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια στα παιδιά που πάλεψαν απέναντι σε αντίξοες συνθήκες, διαμονής, διατροφής και γηπεδικών εγκαταστάσεων. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όση τύχη τους έχει λείψει το 2017 να την βρουν μπροστά τους τα επόμενα χρόνια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ