BEACH VOLLEY

Ζευγάρι με μία τρανς η Zουλιάνα (fotos)!

Ζευγάρι με μία τρανς η Zουλιάνα (fotos)!

Mε στόχο να στείλει το μήνυμα «σεβαστείτε τα όλα και όλους» η χάλκινη Βραζιλιάνα Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, αποφάσισε να αγωνιστεί στο τουρνουά επίδειξης του Πόρτο Αλέγκρε «1ου  Κύπελλο γυναικών Μπιτς Βόλεϊ Juliana» με παρτενέρ την τρανσέξουαλ, Κάρολ Λισαράσα.

afisa_juliana afisa_juliana

Με αυτή της τη συνεργασία η Ζουλιάνα Φελισμπερτα ντα Σίλβα, οκτώ φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια και χάλκινη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ελπίζει με παρτενέρ την Κάρολ να “σπάσει” τις προκαταλήψεις και να συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην προβολή του αγαπημένου αθλήματος στην νότια Βραζιλία.

carolina 1  carolina 2 carolina 5

Η Carol είναι μια «τρανς» ερασιτέχνης αθλήτρια του μπιτς βόλει, που στην ζωή της έχει «τσαλακωθεί» και «πληγωθεί» πολλές φορές. Μαθαίνω πολλά από αυτήν…  Ανεξάρτητα από το χρώμα, τη θρησκεία, τη φυλή ή τον σεξουαλικό του προσανατολισμό ο καθένας αξίζει να είναι ευτυχισμένος και να είναι σεβαστός στο άθλημα. Ως εκ τούτου η Carol είναι ευπρόσδεκτη να παίξει μαζί μου, όπως επίσης και όλοι όσοι αγαπούν το μπιτς βόλεϊ» έγραψε στα social media η Ζουλιάνα, ενόψει της πρόσφατης συνεργασίας της με την τρανσέξουαλ, με την οποία μάλιστα έκαναν κοινές προπονήσεις.

carolina 4 karolina

Παρούσα πάντως στο τουρνουά, ως θεατής στην κερκίδα θα είναι και η επίσημη, το τελευταίο διάστημα, παρτενέρ της Ζουλιάνα, η πρωταθλήτρια Καρόλ Χόρτα.