ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ζευγάρωσε τους τίτλους του MVP ο «Τσούπκο»

No 820411

Μετά το Λιγκ Καπ, ο ακραίος του Ολυμπιακού, Κονσταντίν Τσούπκοβιτς υπέγραψε στο ψυχοφθόρο 4ο σετ του τελικού της Θεσσαλονίκης το θρίαμβο της ομάδας του και μιμούμενος την περσινή επιτυχία του Σουλτανόπουλου αναδείχθηκε MVP και του 31ου Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Ο Σέρβος άσος σημείωσε 23 πόντους (18/30επ, 4 άσους, 1 μπλοκ), «υπογράφοντας» μεταξύ άλλων το φινάλε του τετάρτου σετ. Την απονομή του βραβείο έκανε στον Τσούπκοβιτς, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος.

Μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού για την κατάκτηση της 2ης φετινής ερυθρόλευκης “κούπας” Κυπέλλου, ο Τσουπκοβιτς δήλωσε:«Είναι δύσκολο να πεις κάτι ιδιαίτερο για αυτό το βραβείο. Σήμερα ήμουν εγώ, την επόμενη φορά κάποιος άλλο συμπαίκτης μου. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Είμαι χαρούμενος για τις τελευταίες εβδομάδες γιατί παρά τους μικροτραυματισμούς που είχαμε σαν ομάδα ποτέ δεν τα χρησιμοποιήσαμε σα δικαιολογία και δεν τα δημοσιοποιήσαμε».

Ο Κυπελλούχος ακραίος πέρα από την καθιερωμένη αφιέρωση αυτής της επιτυχίας στην ομάδαν του έκανε και μία ιδιαίτερη μνεία και σε κάποια άλλα αγαπημένα του πρόσωπα: «Είμαστε ομάδα και γι αυτό θέλω να αφιερώσω αυτή τη διάκριση στους συμπαίκτες μου, στο σταφ, στο Σύλλογο και στους φιλάθλους μας που μας υποστηρίζουν. Επίσης, θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου και τη γυναίκα μου».

Τέλος, για το αν… σκέφτεται να τριτώσει το καλό των φετινών τίτλων του πολυτιμότερου αθλητή, κατακτώντας αυτόν και της τελικής φάσης των πλέι οφ, χαμογέλασε και είπε: «Μακάρι να τριτώσει, αλλά ποτέ δεν σκέφτομαι έτσι, πάνω από όλα να κερδίζει η ομάδα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ