BEACH VOLLEY

Ζωλασταθιάδης : «Σπουδαία πρόκριση, συνεχίζουμε για ψηλότερα»

Ζωλασταθιάδης : «Σπουδαία πρόκριση, συνεχίζουμε για ψηλότερα»

Η προσπάθεια έμοιαζε με… mission impossible, καθώς η προετοιμασία και των δύο ομάδων που συμμετείχαν στην προκριματική διαδικασία του CEV Youth Beach Volleyball Continental Cup έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Δεδομένου ότι μιλάμε για μαθητές που είναι σε περίοδο εξετάσεων και δύο ζευγάρια που οι παρτενέρ δε μένουν στην ίδια πόλη, το ότι κατάφεραν τόσο τα αγόρια (Μανδηλάρης, Ανδρεόπουλος), όσο και στα κορίτσια (Κλέπκου, Ματίου) να πάρουν τη 2η θέση και το εισιτήριο για την επόμενη φάση συνιστά τεράστια επιτυχία.

«Κατ αρχάς πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ο στόχος που ήταν η πρόκριση επιτεύχθηκε. Στα αγόρια ήταν δίκαιη η επικράτηση της Ρωσίας στον τελικό. Ήταν σαφώς μια πιο έτοιμη ομάδα. Στα κορίτσια όμως η Ρωσία ήταν μία ομάδα σαν εμάς. Ελέγχαμε το παιχνίδι μέχρι το 18 και στα δύο σετ του τελικού. Πληρώσαμε την απειρία που έχουμε σαν μία νέο ομάδα και το απίστευτο κρύο που συναντήσαμε. Δουλεύουμε δύο μήνες σε 30+ βαθμούς και εδώ συναντήσαμε μέχρι και 4», είπε περιχαρής ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Ζωλασταθιάδης και συμπλήρωσε:

«Επιστρέφουμε σήμερα το βράδυ και συνεχίζουμε άμεσα τη δουλειά για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Τα παιδιά πλέον πήραν πολύτιμες εμπειρίες, έζησαν για τρεις ημέρες το πώς είναι ένα τόσο σημαντικό τουρνουά, προπονήθηκαν και αγωνίστηκαν στον ίδιο χώρο με τους καλύτερους αθλητές του κόσμου και σίγουρα αυτό το ταξίδι θα μας βγει σε καλό».