Επιστροφή στις νίκες για ΑΕΚ

aek_mets_panhgyrikh_genikh

Ανάλυσέ το…

Νίκη που την κρατά ζωντανή στην «μάχη» της παραμονής πανηγύρισε στο Μετς η ΑΕΚ καθώς με το 3-1 επί της ΑΕ Κομοτηνής πήρε το ζητούμενο τρίποντο και ισοβαθμεί πλέον με Ηρακλή και Εθνικό Αλεξανδρούπολης…

Το τρίποντο στο κλειστό του Μετς ήταν μονόδρομος για την ΑΕΚ απέναντι στην συνονόματη της Κομοτηνής αν ήθελε να έχει ελπίδες για την συνέχεια της Volleyleague και να ελπίζει βάσιμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα των Θρακιωτών στην αναμέτρηση έκανε ακόμη δυσκολότερη την αποστολή της Ένωσης στον αγώνα, ωστόσο στο τέλος με το 3-1 η ομάδα του Σωτήρη Δρίκου πανηγύρισε τη νίκη που την κρατά μέσα στους στόχους της στο πρωτάθλημα.

Μια νίκη που αν και ήρθε πολύ πιο δύσκολα από όσο μαρτυρά το τελικό αποτέλεσμα επανέφερε τα χαμόγελα μετά από 4 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και παράλληλα ρέφαρε την ήττα στην Θράκη κατά τον πρώτο γύρο της Volleyleague.

Ο Σωτήρης Δρίκος αν και ξεκίνησε με διαγώνιο τον Ηρακλή Παπαδόπουλο από το τρίτο σετ και έπειτα χρησιμοποίησε διαγώνιο τον Ηλία Λάππα.

Κορυφαίος της Ένωσης ο Φιλίπ Στοϊλοβιτς με 18 πόντους έχοντας 53% στην επιθεση και το εξωπραγματικό 95% στην υποδοχή, την ώρα που η ΑΕΚ είχε λύσεις από τους Ιμπραχίμοφ (14), Κανέλλο, Χαραλαμπίδη και Λάππα που είχαν από 10.

Από την άλλη πλευρά οι «κιτρινόμαυροι» της Θράκης αν και μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο από τον αγώνα, «προδόθηκαν» από τα λάθη τους σε ένα κατά άλλα νευρικό παιχνίδι (45 συνολικά).

Σε λίγο περισσότερα....