Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

MVP το «πάντσερ» Μπρίνκμαν από τη Θήρα!

MVP το «πάντσερ» Μπρίνκμαν από τη Θήρα!

Η εντυπωσιακή παρουσία της γερμανίδας ακραίας, Ανίκα Μπρίνκμαν και η καταλυτική της συνεισφορά στην ιστορική νίκη του Α.Ο Θήρας επί του Παναθηναϊκού την 9η αγωνιστική της Α1 γυναικών της έδωσαν και τον τίτλο της πολυτιμότερης αθλήτριας!

Η γερμανίδα ακραία σημείωσε 24 πόντους με 16/34 επιθέσεις, 49% υποδοχή – 31% άριστες ενώ με όπλο το σερβίς της χάρισε οχτώ (8) καθοριστικούς άσους στην ομάδα της Σαντορίνης, βοηθώντας τα μέγιστα στην κατάκτηση της νίκης.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και πραγματικά αισθάνομαι υπερήφανη και ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά στην επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ  η Μπρίνκμαν και αφιέρωσε τη νίκη: «Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη αυτή στον Α.Ο Θήρας, σε όλους όσοι κανονίζουν τα πάντα για εμάς και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα και μας υποστηρίζουν. Το να αναδειχθώ πολυτιμότερη παίκτρια είναι ένας τρόπος για μένα να δείξω πόσο ευγνώμων είμαι που αγωνίζομαι για αυτούς!

Αναφερόμενη στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, η γερμανίδα άσος σχολίασε: «Όλες γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ήμασταν το αουτσάιντερ σε αυτό το παιχνίδι. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Εμείς όμως θέλαμε να το κάνουμε όσο δυσκολότερο γίνεται για τον αντίπαλο το παιχνίδι και στο τέλος αξίζαμε αυτή τη νίκη που ήρθε έπειτα από μεγάλη μάχη και ομαδικό πνεύμα. Ήταν απίστευτος ο τρόπος που πανηγύριζε ο κόσμος στο τέλος και πόσο ευτυχισμένος ήταν, σκέτη τρέλα αλλά όμορφη τρέλα!

Τέλος, η Μπρίνκμαν ανέφερε σχετικά με το πού μπορεί να φτάσει φέτος ο Α.Ο Θήρας: «Ελπίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και μέσα από το ομαδικό πνεύμα να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στα επόμενα παιχνίδια και μέχρι το τέλος της σεζόν. Σίγουρα πάντως πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος».

Η Μπρίνκμαν προσέθεσε το όνομα της στη λίστα με τις αθλήτριες που έχουν κερδίσει τον τίτλο της MVP στη φετινή χρόνια και σύντομα θα έχει τη χαρά να παραλάβει τα δώρα που προσφέρει η adidas στην πολυτιμότερη αθλήτρια κάθε αγωνιστικής.