A2

Ψάρρας : «Ομάδα με οργάνωση και συνέπεια ο Εθνικός»

Ψάρρας : «Ομάδα με οργάνωση και συνέπεια ο Εθνικός»

Ο Εθνικός μπορεί να αποκλείστηκε από την Κύζικο Νέας Περάμου στο Κύπελλο, ωστόσο με την εμφάνιση που πραγματοποίησε έδειξε πως ο στόχος της ανόδου στην Α1 είναι εφικτός καθώς οι «κυανόλευκοι» του Σάκη Ψάρρα  εν έχει να ζηλέψουν σε τίποτα από ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ Κύζικου Νέας Περάμου και Εθνικού δεν φάνηκε στην αναμέτρηση του Πειραιά για το Κύπελλο, καθώς οι «κυανόλευκοι» έδειξαν έτοιμοι για μεγάλα πράγματα φέτος.

Μπορεί η Κύζικος να πήρε την πρόκριση, ωστόσο άφησε στους Πειραιώτες μια μεγάλη ικανοποίηση για τον βαθμό ετοιμότητας που έχουν εν όψει των play-off του πρωταθλήματος της Α2 και τα μπαράζ ανόδου.

Εκεί όπου ο Εθνικός θέλει να πρωταγωνιστήσει και με ένα ρόστερ που θα ζήλευαν ακόμη και ομάδες της Α1, ευελπιστεί πως θα κάνει την διαφορά και θα γράψει ιστορία.

ethnikos-kosmos-peiraia-2017 ethnikos-kyizikos-2

Ο Σάκης Ψάρρας λίγο μετά τον…. αποκλεισμό από το Κύπελλο μίλησε για τον βασικό στόχο της ομάδας που είναι η άνοδος στην Α1 υπογραμμίζοντας  «Η αναμέτρηση με την Κύζικο εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας εν όψει πρωταθλήματος και play-off όπου θέλουμε να κάνουμε πραγματικότητα τον στόχο μας που είναι η άνοδος μας στην μεγάλη κατηγορία Εμείς έχουμε ξεκάθαρο στόχο να ανέβουμε. Οι περισσότερες ομάδες έχουν άλλους στόχους και δεν θέλουν να μπούνε σε μια περιπέτεια ανόδου. Τουλάχιστον μιλώ για τον όμιλό μας. Αργότερα στα play-off θα αντιμετωπίσουμε και δυσκολότερους αντιπάλους από τους άλλους ομίλους, το ξέρουμε και προετοιμαζόμαστε για τότε».

Μεγάλο ατού των «κυανολεύκων» η διοίκηση…. Με πρόεδρο τον Νίκο Νικολινάκο ο Εθνικός έχει περάσει σε μια νέα εποχή, καθώς η διοίκηση βρίσκεται κοντά στην ομάδα και με  οικονομική φερεγγυότητα είναι συνεπείς σε όλες τις υποχρεώσεις που έχει..

«Ο Εθνικός είναι ένα σωματείο πάρα πολύ σοβαρό. Πρέπει να μάθει όλο το ελληνικό βόλεϊ πως είναι μια ομάδα που πληρώνει στην ώρα της. Όπως ξέρετε εγώ έχω περάσει από πολλές ομάδες και βλέπω μια οργάνωση και συνέπεια από τον πρόεδρο, τον κ. Νικολινάκο, ο οποίος είναι κοντά μας» δήλωσε ο Σάκης Ψάρρας συμπληρώνοντας «Πληρώνει όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας, οι παίκτες δουλεύουν σε επαγγελματικά πλαίσια και πιστεύω πως η ομάδα αν ανέβει στην Α1 δεν θα είναι πυροτέχνημα αλλά θα μείνει γιατί θα είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της και θα καταφέρει να σταθεί και οικονομικά. Για αυτό δίνουμε τα πάντα όλοι μας συναισθανόμενοι την ευθύνη για να ανέβουμε την ομάδα στην Α1».

Οι «κυανόλευκοι» του Πειραιά έχοντας βαριά φανέλα στον αθλητισμό, έχουν και φιλάθλους που στηρίζουν το τμήμα του βόλεϊ και είναι δίπλα στην προσπάθεια των παικτών.

psarras-ethnikos ethnikos-panhgyrikh2

Μιλώντας για τους φιλάθλους του συλλόγου ο Σάκης Ψάρρας δήλωσε «Στο πρωτάθλημα έχουμε πάντα την στήριξη του κόσμου μας έστω και αν το γήπεδο μας είναι μικρό. Έρχεται μας στηρίζει. Ο Εθνικός είναι μεγάλο και ιστορικό σωματείο. Βλέποντας και την προσπάθεια που κάνουμε, έρχεται και μας ακολουθούν. Εμείς τους θέλουμε ακόμη πιο κοντά μας. Εμείς προσπαθούμε να τους χαρίζουμε νίκες και επιτυχίες και αν καταφέρουμε να ανέβουμε κατηγορία θα το κάνουμε και για εκείνους. Για να είναι υπερήφανοι Εθνικοί».

Έχοντας στόχο την άνοδο ο Εθνικός δεν θα μπορούσε παρά να είναι θετικός στην υλοποίηση της Pro League που έχει ήδη τεθεί στην επιλογή των ομάδων για την δημιουργία μια κατηγορίας μεταξύ της Α1 και της Α2 όπως είναι σήμερα.

Ο Σάκκης Ψάρρας ήταν απόλυτα θετικός στην δημιουργία αυτής της ενδιάμεσης κατηγορίας υπογραμμίζοντας «Πάντα έλεγα πως δεν έπρεπε να γίνεται αυτό το πρωτάθλημα έκτρωμα των 4 Ομίλων που υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Πραγματικά πρέπει να γίνει η Pro League που θα είναι μια παλιά Α2 ενιαία. Πιστεύω πως θα βρεθούν 10 η 12 υγιείς ομάδες που θα στηρίξουν αυτή την διαδικασία με μετακινήσεις σε όλη την Ελλάδα. Πιστεύω πως υπάρχουν αυτές οι ομάδες. Άλλωστε από τους 4 ομίλους ήδη είναι ομάδες που έχουν δηλώσει πως στόχος τους είναι η Pro League».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...