ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Με Ράπτη, Χ. Ανδρεόπουλο και Λαμπρούση το 3ο σεμινάριο του Πηγάσου

Με Ράπτη, Χ. Ανδρεόπουλο και Λαμπρούση το 3ο σεμινάριο του Πηγάσου

Έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων διαδικτυακών σεμιναρίων του σωματείου Πήγασος Πετοσφαίριση, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στις 18.00 το 3ο σεμινάριο με βασική ομιλήτρια και πάλι  την αθλητική ψυχολόγο και πρώην πρωταθλήτρια στίβου και υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Το αποψινό σεμινάριο, ενόψει και της επικείμενης αγωνιστικής επανεκκίνησης του βόλεϊ, θα ασχοληθεί με τρεις ακόμη άκρως ενδιαφερουσες ενότητες με θέμα την “Αθλητική καραντίνα και ψυχολογία επανέναρξης αθλητών”,  την “Διαχείρηση αγωνιστικού άγχους – Από την θεωρία στην πρακτική αντιμετώπιση” και την “Ψυχική ανθεκτικότητα – Το μυστικό της επιτυχίαςτων αθλητών”.

Το δικό τους χαιρετσιμό στο σεμινάριο θα απευθύνουν ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε .Σπύρος Καπράλος, ο χρυσός Ολυμπιονίκης και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών,  Πύρρος Δήμας, ομοσπονδιακός προπονητής και καθηγητής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, Ανέστης Γιαννακόπουλος, η αθλητική συντάκτρια της “Καθημερινής”, Σπυριδούλα Σπανέα, ενώ την ΕΟΠΕ θα εκπροσωπήσει το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλος της επιτροπής beach volley της Ομοσπονδίας, Ελένη Καζάκου.

seminario_pigasos

Παράλληλα τη δική τους προσωπική άποψη θα καταθεσουν τρία νεαρά αστέρια του ελληνικού βόλεϊ, οι διεθνείς Kυπελλούχοι άσοι του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Ράπτης,  Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος και η διεθνής κεντρική της γαλλικής Μιλουζ, Τζίνα Λαμπρούση.

Συντονίστρια του σεμιναρίου και εμπνευστής αυτής της σημαντκής πρωτοβουλίας η “ψυχή” και Υπεύθυνη του τμήματος του ηρακλειώτικου σωματείου Πήγασος Πετοσφαίριση, Γιούλη Παρασκάκη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο πατώντας ΕΔΩ