ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ναράνχο : «Θα πετύχουμε την πρόκριση»

Ναράνχο : «Θα πετύχουμε την πρόκριση»

Την αισιοδοξία τους ότι η Εθνική μας ομάδα θα καταφέρει να πανηγυρίσει την πρόκριση της στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εξέφρασε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των γυναικών Γκιγέρμο Ναράνχο και η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Στέλλα Χριστοδούλου κατά την επίσημη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Βόλο.

Με ένα τεράστιο χαμόγελο Ναράνχο και Χριστοδούλου κάλεσαν τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας και να δώσει δυναμικό παρών στα δύο παιχνίδια των προκριματικών που θα φιλοξενηθούνε στην πόλη της Μαγνησίας.

Δύο αναμετρήσεις κόντρα σε Μαυροβούνιο και Ουκρανία που θα κρίνουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό την επίτευξη του στόχο της Εθνικής μας ομάδας, με τον Γκιγέρμο Ναράνχο και την Στέλλα Χριστοδούλου να δείχνουν έτοιμοι και σίγουροι για την έκβασή τους…

 Γκιγιέρμο Ναράνχο «Θα πετύχουμε την πρόκριση»

Ο Ισπανός τεχνικός της Ελλάδος αναφερόμενος στη νέα προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας τόνισε «Ευχαριστούμε την πόλη του Βόλου για την άψογη φιλοξενία. Από την Πορταριά μέχρι και τώρα, το περιβάλλον ήταν τέλειο για προετοιμασία και για τους Μεσογειακούς και τώρα για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού».

Σχολιάζοντας την κατάσταση των αντιπάλων μας ο Γκιγέρμο Ναράνχο υπογράμμισε «Γνωρίζουμε το Μαυροβούνιο και την Ουκρανία και έχουμε λίγες πληροφορίες για την Νορβηγία. Κάθε ομάδα είναι δυνατή και πρέπει πάντα να τις αντιμετωπίζεις σαν να είναι οι καλύτερες του κόσμου.

Η Ουκρανία έχει εμπειρία, το Μαυροβούνιο αθλήτριες που παίζουν σε δυνατά πρωταθλήματα στο εξωτερικό. Έχουμε δει βίντεο, προπονούμαστε σκληρά και θεωρώ ότι θα πετύχουμε την πρόκριση».

Στέλλα Χριστοδούλου : «Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο»

Από την πλευρά της η αρχηγός της εθνικής μας Στέλλα Χριστοδούλου, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Δήμο Βόλου για την φιλοξενία, φρόντισε να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να συμπαρασταθεί στην ομάδα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Βόλου που μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και μας έκανε την καθημερινότητά μας πολύ εύκολη. Είμαστε όλες έτοιμες και τρεις μήνες τώρα έχουμε προετοιμαστεί πολύ σκληρά. Καλούμε όλο τον κόσμο της πόλης να δώσει τον παλμό στο γήπεδο με την φωνή του και εμείς από την πλευρά μας θα προσφέρουμε όμορφο βόλεϊ για να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξη» δήλωσε αρχικά η Χριστοδούλου.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τους αντιπάλους της Εθνικής, η Στέλλα Χριστοδούλου είπε: «Έχουμε εστιάσει περισσότερο στο Μαυροβούνιο και έχουμε παρακολουθήσει βίντεο. Εμείς όμως είμαστε συγκεντρωμένες στις προπονήσεις που είναι υψηλού επιπέδου. Ο στόχος της Ομοσπονδίας ήταν ξεκάθαρος και δουλεύουμε για να τον πραγματοποιήσουμε».