Πλανήτης βόλεϊ… On Air!

Volleyplanet fans,

σας καλωσορίζουμε στον πλανήτη του βόλεϊ… του πιο τίμιου αθλήματος στον κόσμο, του αθλήματος που κάποιος είτε λατρεύει παράφορα είτε λατρεύει να «μισεί»!

Η περιπλάνησή μας στον πλανήτη του βόλεϊ μόλις άρχισε. Παρέα σας σε αυτό το όμορφο ταξίδι η Πένυ (Ροντογιάννη), ο Δημήτρης (Αρβανιτίδης) και ο Ηλίας (Παπαϊωάννου) και συνοδοιπόροι φίλοι καλοί και συνεργάτες πολλοί. Με πολλούς από εσάς έχουμε συναντηθεί σε κάποιο γήπεδο βόλεϊ, σε κάποια παρουσίαση ομάδας ή σε κάποια συνέντευξη Τύπου. Ή για να το πάμε πιο… κάτω, με πολλούς από εσάς, όλο και σε κάποια γωνιά του δρόμου ή της κερκίδας έχουμε ανταμώσει και ανταλλάξει γνώμες και απόψεις για την αγαπημένη μας συνήθεια… Το βόλεϊ!

Η ιδέα της δημιουργίας του «πλανήτη του βόλεϊ» στο διαδίκτυο ήταν κάτι που μας βασάνιζε εδώ και καιρό. Ωστόσο, αυτό το καλοκαίρι –καλοκαίρι και της ανάπτυξης- ωρίμασε και μαζί με τις απαραίτητες συναστρίες είναι σήμερα στον αέρα!

Το Volleyplanet.gr ήρθε με στόχο να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με τον… «μαγικό κόσμο της πετοσφαίρισης». Λέμε «μαγικό», γιατί όσοι γράφουν ή θα γράφουν και «υπογράφουν» εδώ, μόνο ως μαγικό βλέπουν και οραματίζονται τον κόσμο αυτό!

Εκεί όπου πρωταγωνιστές είναι οι αθλητές, είναι οι ομάδες, είναι οι νικητές, είναι οι χαμένοι, είναι οι αφανείς ήρωες, είναι ο κόσμος, είναι όλοι όσοι έχουν τρέλα, πάθος και… λόξα με το βόλεϊ!

Καλή περιπλάνηση…

Υ.Γ Μην ψάξετε για τα γνωστά comments-σχόλια κάτω από τα κείμενα! Εδώ θα βρείτε καθαρές ειδήσεις και καθαρές απόψεις.

Υ.Γ1 Επικοινωνία όμως και σχόλια μπορείτε να αφήνετε στα social media του Volleyplanet! Δεν έχετε παρά να μας ακολουθήσετε να κάνετε like και share και να γίνεται μέλος του πλανήτη μας!

FOLLOW US: