ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Άδεια σε τρεις, παράταση για Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Άδεια σε τρεις, παράταση για Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Ολυμπιακός, Κηφισιά και Φοίνικας Σύρου εξασφάλισαν και τυπικά την συμμετοχή τους στην Volleyleague καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά την σημερινή συνεδρίαση της χορήγησε την αδειοδότηση στα τρία παραπάνω ΤΑΑ. Αντίθετα οι υπόλοιπες ομάδες θα περιμένουν την επόμενη Πέμπτη για την αδειοδότησής τους με τους Εθνικό Αλεξανδρούπολης να παίρνει παράταση ζωής, ενώ την ίδια ώρα γίνονται επαφές προκειμένου να μεταπεισθεί και ο Ηρακλής…

Άτυπη παράταση προκειμένου οι ομάδες της Volleyleague να λύσουν τα προβλήματά τους και να εξασφαλίσουν την απαραίτητη αδειοδότηση έδωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που εξέτασε ουσιαστικά μόνο 3 φακέλους ΤΑΑ.

Ολυμπιακός, Κηφισιά και Φοίνικας Σύρου ήταν οι ομάδες που είδαν την Επιτροπή να ανάβει «πράσινο» φως, αλλά και να δίνει «ανάσα» σε όσες παλεύουν ακόμη.

Συγκεκριμένα «ευνοούμενος» της ημέρας ήταν ουσιαστικά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο οποίος μέχρι την επόμενη Πέμπτη που είναι και η συνεδρίαση της ΕΕΑ θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να τα βρει με τον Στίγγα και να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στην Volleyleague.

Από εκεί και μετά ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Παμβοχαϊκός δεν πήραν άδεια για τυπικούς λόγους, κάτι που αναμένεται να γίνει στην επόμενη συνεδρίαση.

Εκεί όπου αναμένεται να δοθεί και η έγκριση σε ΟΦΗ και Ελπίδα που ολοκληρώνουν την διαδικασία μετατροπής τους σε ΤΑΑ.

Αναφορικά με τον Ηρακλή που έστειλε στην ΕΣΑΠ αίτημα αποχώρησης του και με αφορμή την παράταση της ΕΕΑ, γίνονται προσπάθειες προκειμένου να μεταπεισθεί και να γεφυρωθεί το «χάσμα» έτσι ώστε να καταφέρει να αγωνιστεί και να μην διαλυθεί η ομάδα αγωνιζόμενη στα τοπικά της ΕΠΕΣΘ.   

Αντίθετα η ΑΕΚ έκανε πράξη τα λεγόμενά της και δεν κατέθεσε φάκελο στην ΕΕΑ ευημερώντας παράλληλα προφορικά τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατώρο, πως δεν θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Volleyleague.