PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αλεξίου : «Η ΑΕΚ ανήκει στην Α1» (vd)

Αλεξίου : «Η ΑΕΚ ανήκει στην Α1» (vd)

Έτοιμος και αισιόδοξος ότι η Ένωση θα επιστρέψει στην Α1 δήλωσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου κατά την κλήρωση της Preleague. Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ομάδας άφησε ανοικτό το παράθυρο για επιπλέον μεταγραφές αν αυτές κριθούν απαραίτητες…

Η επιστροφή της ομάδας στην Α1 αποτελεί βασικό στόχο της ΑΕΚ και την φετινή χρονιά. Μετά το σοκ των περσινών play-off οι «κιτρινόμαυρες» με την Ελένη Μεμετζή στην τεχνική ηγεσία φρόντισαν να ενισχυθούν με έμπειρες αθλήτριες και να δηλώνουν έτοιμες για το επόμενο βήμα.

Στόχο που επανέλαβε και ο  πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου τονίζοντας στο περιθώριο της κλήρωσης «Εμείς ως ΑΕΚ προετοιμαζόμαστε. Θέλουμε να έχουμε την ομάδα έτοιμη με την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων και ελπίζουμε αυτή τη φορά να τα καταφέρουμε και να οδηγήσουμε την ομάδα στην Α1. Εκεί όπου ανήκει και νομίζω έπρεπε να είναι μόνιμα».

Σχολιάζοντας την κλήρωση του πρωταθλήματος ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου τόνισε «Η σειρά πιστεύω δεν παίζει κανέναν ρόλο , αφού όλοι παίζουν με όλους. Εμείς παίζουμε τα θεωρητικά λόγω ονόματος ντέρμπι εντός έδρας. Ο στόχος της ΑΕΚ είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι και η άνοδος. Πιστεύω πως φέτος η Preleague θα είναι πολύ ανταγωνιστική και πολύ υψηλού επιπέδου και νομίζω θα έχει ενδιαφέρον από πλευράς κόσμου και προσέλευσης του».

Η Ένωση φρόντισε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στις μεταγραφές κλείνοντας από νωρίς το ρόστερ της, ωστόσο ο Αλέξης Αλεξίου φρόντισε να αφήσει ανοικτό το παράθυρο για περεταίρω ενίσχυση αν αυτή κριθεί αναγκαία…

«Η ΑΕΚ είχε ήδη στοχεύσει τις μεταγραφικές της κινήσεις. Κάναμε από νωρίς την κίνησή μας με την προπονήτριά μας και ακολουθήσαμε τις εισηγήσεις της. Αν χρειαστεί περεταίρω ενίσχυση θα το δούμε στη πορεία γιατί μετά το κλείσιμο του δικού μας ρόστερ παρακολουθούμε και την ενδυνάμωση των υπολοίπων ομάδων. Αν χρειαστεί κάτι άλλο είναι βέβαιο ότι θα το κάνουμε για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» ανέφερε ο πρόεδρος της ΑΕΚ.

Όσο για την ποιότητα της φετινής Preleague και το ότι αναμένεται ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα ο κ. Αλεξίου έδειξε να μην κρύβει τα λόγια του τονίζοντας «Όλα τα πρωταθλήματα είναι εξαιρετικά. Θα είναι εξαιρετικό το πρωτάθλημα αν το κατακτήσει η ΑΕΚ και έχει πάρει την άνοδο».

Για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συμμετοχή ομάδων με… βαριά «ποδοσφαιρική» φανέλα (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Αιγάλεω) ο Αλέξης Αλεξίου έδειξε να μην ανησυχεί… Μάλιστα έδειξε αισιόδοξος ότι όλα θα κυλήσουν ομάδα τονίζοντας «Όχι. Εμένα με χαροποιεί ιδιαίτερα. Θεωρώ πως όλοι οι παράγοντες που ασχολούνται με τα θέματα του βόλεϊ, άσχετα αν εμπλέκονται με τον Α ή Β τρόπο και στο ποδόσφαιρο,  έχουν τον τρόπο να περάσουν την φιλοσοφία τους.

Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα το οποίο δεν έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα την Πολιτεία η την Ομοσπονδία με επεισόδια  και άλλα τέτοια θέματα. Πιστεύω πως τα πράγματα θα είναι ομαλά και θα απολαύσουμε το βόλεϊ και τα αποτελέσματα θα τα δούμε στο τέλος της χρονιάς».

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...