Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αμφίρροπη αναμέτρηση στο Βραχάτι

iraklis_pamvo
Ο Παμβοχαϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή σε ένα άκρως ενδιαφέρον και αμφίρροπο ματς για την 6η αγωνιστική της Volley League. (Γιώργος Τριαντάφυλλος, 7/12, 18.00, Διαιτητές: Κουτσούλας, Κυριοπούλου)

O Παμβοχαϊκός προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη. Αναζητά την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα και την δεύτερη εντός έδρας.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος είπε: «Ο αγώνας με τον Ηρακλή δεν έχει σχέση με τον αγώνα στην Αλεξανδρούπολη. Εχει σαφώς μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Ο Ηρακλής το τι μπορεί να κάνει το είδαμε στο ντέρμπι που έδωσε με τον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε εμείς και χωρίς τον Παπαδόπουλο. Εχουμε συγκεκριμένες επιλογές αλλά θα το παλέψουμε με όλα τα παιδιά για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Ο Ηρακλής μπορεί να προέρχεται από την ήττα με τον Ολυμπιακό με 3-2 αλλά η καλή εμφάνιση και ο κερδισμένος βαθμός έχει δημιουργήσει προσδοκίες για μία ακόμα καλή εμφάνιση.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε στον λογαριασμό του Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 στο facebook: « Σκοπός και στόχος είναι να βελτιωνόμαστε. Αυτό το προσπαθούμε μέσα απ’τις προπονήσεις αλλά πρέπει να βγει και στο παιχνίδι. Θεωρώ πως στο αυριανό παιχνίδι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα παρόλο που είναι εκτός έδρας. Ο Παμβοχαϊκος είναι μια έμπειρη ομάδα με καλούς αθλητές και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Εμείς δεν πρέπει να εφησυχασούμε καθόλου ότι δεν παίζει ο Π. Παπαδόπουλος λόγω του τραυματισμού του, επίσης να του ευχηθώ και γρήγορη ανάρρωση του παιδιού. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να δείξουμε την σοβαρότητα που δείξαμε με τον Ολυμπιακό σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα».

To λίμπερο Αντώνης Μπουρακης είπε: «Ερχόμαστε από ένα δυνατό ματς μες την Μίκρα και έχουμε πολύ καλή ψυχολογία. Προπονούμαστε καλά όλη την εβδομάδα και είμαστε όλοι έτοιμοι για να δώσουμε το εκατό τοις εκατό του εαυτού μας και να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».