ΔΙΕΘΝΗ

Ανακοίνωσε Μουαγκουτούτια, Αγκάμεζ η Σπόρτινγκ

Ανακοίνωσε Μουαγκουτούτια, Αγκάμεζ η Σπόρτινγκ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωσε την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου μαζί με την απόκτηση του διεθνή Κολομβιανού πρώην «μπόμπερ» του Ολυμπιακού και αυτή του 29χρονου διεθνή ακραίου των ΗΠΑ, Γκάρετ Μουαγκουτούτια, με τα δύο φετινά αποκτήματα να δηλώνουν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου πως ήρθαν για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα».

«Είμαι πολύ χαρούμενος και τώρα πρέπει να προπονηθώ, να παίξω καλά και να κερδίσω το πρωτάθλημα, σκέφτομαι μόνο τη νίκη», είπε ο 32χρονος Κολομβιανός πρώην διαγώνιος της Πεικάν Τεχεράνης, που έχει παίξει στο παρελθόν με τους Άνχελ Ντένις και Ιβάν Μάρκες.

muagututia_sporting

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι πρώτες επίσημες δηλώσεις του Αμερικανού (2.05μ) πρώην άσου της κινεζικής Τιανζίν  στην ιστοσελίδα της πορτογαλικής ομάδας:  «Νιώθω υπέροχα με την αλλαγή αυτή! Ακόμα προσπαθώ βέβαια να προσαρμοστώ  στο χρόνο και στη χώρα, αλλά επέλεξα τη Σπόρτινγκ χωρίς δισταγμό, από τα διαπιστευτήρια του συλλόγου, που φυσικά, είναι διάσημος για την ποδοσφαιρική του ομάδα. Παρόλο που δεν είχα μιλήσει με κάποιον,  γνωρίζω τον Λιουκ Σμιθ, τον Άνχελ Ντένις και τον «Λα Μπόμπα (σ.σ Ιβάν Μάρκες) και μπορώ να πω χωρίς δισταγμό πως «ήρθα για να στεφθώ πρωταθλητής».