PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσε Πατεράκη το Αιγάλεω

Ανακοίνωσε Πατεράκη το Αιγάλεω

Το μεταγραφικό ντεμαράζ για το Αιγάλεω συνεχίζεται καθώς οι «κυανόλευκοι» των Δυτικών προαστίων ανακοίνωσαν την απόκτηση της 23χρονης κεντρικής Μαριφένιας Πατεράκη που ισχυροποιεί στο μέγιστο βαθμό την ομάδα στον φιλέ…

Η μεταγραφική ενίσχυση του Αιγάλεω εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Preleague συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς η Μαριφένια Πατεράκη αποτελεί το νέο πρόσωπο στην «κυανόλευκη» οικογένεια.

Μια σημαντική μεταγραφή καθώς η 23χρονη κεντρική παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει περάσει από Ηλιούπολη, Μαρκόπουλο και Πανναξιακό και η εμπερία της αναμένεται να δώσει πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα της Αγγελικής Αντωνιάδου.

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω

Με μεγάλη χαρά ο πρόεδρος και η διοίκηση του ΑΟ Αιγάλεω ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εμπειρη κεντρική ΜΑΡΙΦΕΝΙΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ.

Η Μαριφενια είναι 23χρονων με ύψος 185. Με την εμπειρία της στο Πρωτάθλημα της Α1(volley league)θα βοηθήσει στο έπακρο την ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της στο δύσκολο πρωτάθλημα της pre league.

Ο χαρακτήρας της ταιριάζει με το γενικό κλίμα της ομάδας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία.

Εχει αγωνιστεί στην Ένωση Βύρωνα, Ηλιούπολη, Μαρκόπουλο, Πανναξιακο που την περίοδο 2018-19 τερμάτισε στην δεύτερη θέση της Volley league.

Μαριφένια σε ευχαριστούμε πολύ που θα φορέσεις τα χρώματα του CITY.

Ευχόμαστε στην Μαριφενια να έχει μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες χωρίς τραυματισμους.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...