Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανακοίνωσε τον Athos Costa ο ΑΟ Ορεστιάδας (VD)

Ανακοίνωσε τον Athos Costa ο ΑΟ Ορεστιάδας (VD)

Την απόκτηση του 28χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού Athos Ferreira Costa ανακοίνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας…

Μια σημαντική προσθήκη στο φετινό του ρόστερ πραγματοποίησε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας με την μεταγραφή του Βραζιλιάνου Athos Ferreira Costa.

Ο ύψους 2.06 κεντρικός έρχεται με τις καλύτερες των συστάσεων στην Ελλάδα και αναμένεται να είναι από τους παίκτες που θα ξεχωρίσουν στο φετινό πρωτάθλημα καθώς διαθέτει εξαιρετική τεχνική στα χτυπήματα, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως διαγώνιος με εξαιρετική επιτυχία.

Ο 28χρονος Athos Ferreira Costa, κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει μεταγραφικά μεγάλη ομάδα της Α1, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Αίγυπτο με την Ζάμαλεκ η οποία μάλιστα είχε δώσει φιλικά παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Ορεστιάδας

Ο Α.Ο.Ορεστιάδας «John Deere»  υποδέχεται με μεγάλη τιμή τον Βραζιλιάνο παίκτη Athos Ferreira Costa. Μετά από δύο εβδομάδες διαπραγματεύσεων, ο περιζήτητος κεντροδιαγώνιος βολλεϋμπολίστας έρχεται στην Ορεστιάδα για να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα volley.

Η νέα μεταγραφική βόμβα θα πλαισιώσει και θα ενδυναμώσει την αγαπημένη ομάδα της πόλης μας, ενώ με τις επόμενες ανακοινώσεις θα ολοκληρωθεί και το ρόστερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2016-2017.

Ο ATHOS FERREIRA COSTA ON FIRE

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...