Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανακοίνωσε τον Cruz Barreto Pena ο Πήγασος Πολίχνης

Ανακοίνωσε τον Cruz Barreto Pena ο Πήγασος Πολίχνης

Την απόκτηση του 35χρονου διεθνή Βενεζουελάνου ακραίου Jhonlem Cruz Barreto Pena ανακοίνωσε ο Πήγασος Πολίχνη που τον υπολογίζει για την εντός έδρας αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Μίλωνα.

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη στο φετινό του ρόστερ πραγματοποίησε ο Πήγασος Πολίχνης καθώς ανακοίνωσε τον Cruz Barreto Pena που δίνει επιπλέον ποιότητα στην επίθεση της ομάδας.

Ο Pena είναι βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας του, έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Ισπανία, Ρουμανία, Τουρκία, Ιταλία, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Κύπρο φορώντας την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου.

Ο 35χρονο ακραίος βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη όπου και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση και στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Πήγασου υπογράμμισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα, είναι μια νέα πρόκληση, μια νέα ομάδα στην καριέρα μου. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου όσο καλύτερα μπορώ. Γνωρίζω ότι στην Ελλάδα γίνεται ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σήμερα έκανα την πρώτη μου προπόνηση και συνειδητοποίησα ότι έχουμε μια υπέροχη ομάδα που μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα και ευχαριστώ για την ευκαιρία. Επίσης θα ήθελα να πω, πως η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη και νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Πήγασου Πολίχνης

Το ΔΣ του ΠΗΓΑΣΟΥ Πολίχνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Jhonlenn Cruz Barreto Peña.

O Jhonlenn γεννημένος στην Βενεζουέλα, στις 14 Μαΐου 1987, έχει ύψος 1,89 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Ο έμπειρος αθλητής αγωνίστηκε σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως, Α1 Ισπανίας, Α1 Ρουμανίας, Α2 Ιταλίας και Τουρκίας με αρκετές διακρίσεις, ενώ για αρκετά χρόνια ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας Ανδρών της χώρας του.

Προηγούμενες ομάδες :

Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου (2021-22)

Allpower Akü Cizre Belediyespor Turkey (2020/21)

KV Erzeni Albania (2019/20 )

Melilla Sport Capital Spain (2019/20)

Geosat Geovertical Lagonegro Italy (2018/19)

CSM București Romania (2016/17)

Al Ahly Tripoli Sports Club Libya (2015/16)

Huracanes de Bolivar Venezuela (2014/15)

Shahrdari Gonbad Iran (2014/15)

Zahra Club Lebanon (2013/14)

AEK Karava Cyprus (2012/13)

Huracanes de Bolivar Venezuela (2010/11)

2005 – έως σήμερα, μέλος Εθνικής Ομάδας βόλεϊ ανδρών της Βενεζουέλας.

Καλώς ήρθες στην ομάδα του Πήγασου, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!!