Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανανέωσε με Προύσαλη ο Ηρακλής

Ανανέωσε με Προύσαλη ο Ηρακλής

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Προύσαλη ανακοίνωσε ο Ηρακλής που συνεχίζει με τον έμπειρο πασαδόρο που δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον «Γηραιό»  να παραμείνει ανταγωνιστικός σε Ελλάδα και Ευρώπη….

Ο Κώστας Προύσαλης ανανέωσε στον Ηρακλή και θα είναι και φέτος ο «μαέστρος» της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο διεθνής πασαδόρος υπογράμμισε πως η Ευρώπη αποτελεί κίνητρο για τον ίδιο και κάθε νέο παιδί, ενώ τόνισε πως στόχος είναι οι «κυανόλευκοι» να ξαναβρούν την αίγλη τους και με ένα ανταγωνιστικό ρόστερ να ξαναχτιστεί σταδιακά η ομάδα του παρελθόντος.

Μετά την συνάντηση του Προέδρου του ΤΑΑ κ. Π Καλαϊτζίδη και του Κώστα Προύσαλη στα γραφεία του Συλλόγου ο Κώστας Προύσαλης δήλωσε «Καταρχάς είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ηρακλή για ακόμη μια χρονιά. Ήταν επιθυμία μου αλλά και επιθυμία της διοίκησης και του προπονητή να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί. Η διοίκηση έκανε τα πάντα για να με κρατήσει. Υπάρχει πλάνο στην ομάδα να κρατηθεί ψηλά και γιατί όχι να κάνει και το κάτι παραπάνω, φυσικά αυτό θα μπορέσουμε να το δούμε αφού ολοκληρωθούν τα ροστερ των ομάδων αλλά και το δικό μας.

Θεωρώ με την παραμονή μου πως είμαι μια εγγύηση για τον κόσμο και ότι το τμήμα θα μείνει ψηλά, αλλιώς δεν θα εμένα διαφορετικά. Θέλω να παίζω στον Ηρακλή αλλά θέλω και ο Ηρακλής να είναι ψηλά. Μακάρι να συνεχίσουν και τα υπόλοιπα παιδιά στην ομάδα, ο στόχος είναι αυτός και επίσης να μπούνε και 2-3 καινούριες προσθήκες που θα είναι το κερασάκι στην τούρτα έτσι ώστε να βγούμε την νέα χρονιά ανταγωνιστικοί.

Σίγουρα το δελεαρ της Ευρώπης είναι πολύ μεγάλο για μένα αλλά και για κάθε παιδί που θα έρθει στον Ηρακλή, όπως φυσικά και η θέση του τμήματος είναι να βρίσκεται στην Ευρώπη και όχι μόνο στο challenge cup αλλά ακόμα και στο Cev cup και στο champions league. Όπως είπα και πέρυσι αυτό θα γίνει σιγά- σιγά, κάθε χρόνο θα ανεβαίνουμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

Φέτος παίζουμε Ευρώπη και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε έτσι ώστε να ξανά δημιουργήσουμε τον Ηρακλή του παρελθόντος και αυτό θα γίνει με αρκετή υπομονή. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θέλουμε να βλέπουμε τον κόσμο του Ηρακλή να μας στηρίζει και να ειναι σε κάθε παιχνίδι στο πλευρό μας ».

Η ανακοίνωση του Ηρακλή

Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον διεθνή πασαδόρο Κώστα Προύσαλη για τη νέα σεζόν 2018-19.

Αρχηγέ σου ευχόμαστε Καλή αγωνιστική Χρονιά με Υγεία και πολλές επιτυχίες με τον ΗΡΑΚΛΗ μας σε Ελλάδα & Ευρώπη !!!