Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε στη Νάξο η Σεφεριάδου

Ανανέωσε στη Νάξο η Σεφεριάδου

Την παραμονή της Βασιλικής Σεφεριάδου στον Πανναξιακό ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα της Νάξου που συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα δικαιώσει τους πάντες για την στήριξη και την προσπάθεια που έκαναν το τελευταίο διάστημα.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδα μας με την πασαδόρο Βασιλική Σεφεριάδου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, ύψους 1.85 και γεννημένη το 1990, βοήθησε τα μέγιστα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στην προσπάθεια του συλλόγου μας για επίτευξη των στόχων του.

Συνεχίζουμε με την ταλαντούχα αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι ότι με την αγωνιστική της παρουσία θα συμβάλει για δεύτερη χρονιά στην προσπάθεια για επίτευξη των στόχων του Πανναξιακού, στις εγχώριες διοργανώσεις».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...