Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωση 3ετίας για Χριστοδούλου

Ανανέωση 3ετίας για Χριστοδούλου

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την Στέλλα Χριστοδούλου για τα επόμενα 3 χρόνια ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, ο οποίος προχωρά ήδη στον σχεδιασμό και δημιουργία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο…

Στα χέρια και τις εμπνεύσεις της Στέλλας Χριστοδούλου θα στηριχθεί και τα επόμενα 3 χρόνια ο Ολυμπιακός, καθώς οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε σε Ελλάδα και Ευρώπη η διεθνής πασαδόρος δεν άφησαν περιθώρια διαφορετικής σκέψης στην διοίκηση των “ερυθρολεύκων” πέραν της ανανέωσης του συμβολαίου της.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού πέρασε από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, υπέγραψε το νέο τριετές συμβόλαιό της και με χαμόγελο και αισιοδοξία δήλωσε έτοιμη για νέες επιτυχίες…

Χαρακτηριστικά η Χριστοδούλου τόνισε «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που επεκτείνω για τρίτη φόρα την συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό!

Μετά από 6 χρόνια παρουσίας και γεμάτα  τίτλους, ήρθε και η ευρωπαϊκή επιτυχία που τόσο πολύ έλειπε από την ομάδα και αυτό μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να συνεχίσω και να φτάσουμε ξανά σε έναν τελικό και να κατακτήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο, που είναι στόχος της ομάδας-του συλλόγου και των φιλάθλων μας!

Ευχαριστώ τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και εύχομαι να πανηγυρίσουμε ακόμα περισσότερους τίτλους και επιτυχίες τα επόμενα χρόνια!».

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ολυμπιακός

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, Στέλλα Χριστοδούλου. Η αρχηγός του Ολυμπιακού, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.