ΔΙΕΘΝΗ

ΚΥΠΡΟΣ : Ανατροπές και ντέρμπι μέχρι τέλους

ΚΥΠΡΟΣ : Ανατροπές και ντέρμπι μέχρι τέλους

Ανακατατάξεις στην βαθμολογία έφερε η 16η αγωνιστική της Α Κατηγορίας γυναικών στην Κύπρο, καθώς τέσσερεις στροφές πριν την ολοκλήρωση του συναρπαστικότερου πρωταθλήματος των τελευταίων ετών, τα πάντα είναι στον “αέρα” και σε κάθε αγωνιστική τα δεδομένα αλλάζουν στην τετράδα των επίδοξων πρωταθλητριών.

Την Τρίτη ο Παφιακός του Αλέκου Κωνσταντινίδη πανηγύρισε ένα πολύ σημαντικό διπλό, κερδίζοντας για δεύτερη φορά σε δύο και κάτι μήνες την πρωταθλήτρια Ανόρθωση με 3-1.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Κωνσταντινίδη ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την ΑΕΛ (αμφότεροι με 37 βαθμούς), προσπερνώντας παράλληλα την περσινή πρωταθλήτρια Ανόρθωση που περιορίστηκε πλέον στην 3η θέση.

Μια Ανόρθωση που βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή, αφού τις κόστισαν ακριβά οι ήττες στους δύο τελευταίους αγώνες της Β φάσης από Ολυμπιάδα Νεαπόλεως και Παφιακό.

Η ΑΕΛ του Στέλιου Μασιά, η οποία κατά γενική ομολογία πραγματοποιεί εντυπωσιακή χρονιά, πέρασε από τη δύσκολη έδρα της Ολυμπιάδα Νεαπόλεως του Γιάννη Γιαπάνη κερδίζοντας την με 3-2 κλέβοντας έτσι δυο πολύτιμους βαθμούς που την κρατάνε στην κορυφή.

Η βαθμολογία μετά και από την τελευταία αγωνιστική έχει ως εξής :

1. ΑΕΛ 37β
2. Παφιακός 37β
3. Ανόρθωση Αμμοχωστου 35β
4. Ολυμπιάδα Νεαπόλεως 30β