ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανδρεόπουλος: «Κρίθηκε από ένα διαιτητικό λάθος»

Ανδρεόπουλος: «Κρίθηκε από ένα διαιτητικό λάθος»

Μεγάλα παράπονα  για την απόφαση των διαιτητών στην τελευταία φάση του τάι μπρέικ του ημιτελικού κόντρα στην Κηφισιά, εξέφρασαν ο προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο αρχηγός της ομάδας , Σωτήρης Πανταλέων.

Αρχικά ο τεχνικός των «πρασίνων» υποστήριξε στην κάμερα της ΕΡΤ «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι που η κάθε ομάδα πάλεψε με τα δικά της οπλα και κρίθηκε στις λεπτομέρειες από ένα τραγικό διαιτητικό λαθος που εδωσε τη νίκη στην Κηφισιά. Πριν ενάμιση χρόνο είχα αναλάβει τον ΠΑΟ για να μην υποβιβαστεί και καταφέραμε με τους συνεργάτες μου, χωρίς να αλλάξει κάτι απο πλευράς διοίκησης, η ομάδα να παλέυει για τρίτη , τέταρτη και πέμπτη θέση.

Είμαστε όμως ΠΑΟ και αυτό δεν μας φτάνει. Έχουμε ξεκινήσει μια συζήτηση με τη διοίκηση που παει καλά, ώστε του χρόνου να έχουμε περισσότερα όπλα, να μπούμε σε τροχιά πρωταθλητισμού και να μην χρειάζεται να στεκόμαστε σε ένα παιχνίδι οπως το σημερινό, σε ένα πόντο η σε ένα λάθος σφύριγμα.”

Πανταλέων( αρχηγός ΠΑΟ): « Έπρεπε στον τελικό να πάει ο ΠΑΟ και όχι η Κηφισιά. Μπήκαμε με λάθος νοοτροπία στο τέταρτο σετ και το αφήσαμε να περάσει έτσι. Δυστυχώς το ται-μπρέικ κρίθηκε από ενα διαιτητικό λάθος. Είναι κρίμα να παλεύουμε όλοι οι παίκτες τόσες ώρες και όλα να κρίνονται από μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή χωρίς να υπάρχει πρόθεση. Σήμερα κλείνει ένας αγωνιστικός κύκλος στον ΠΑΟ και ελπίζω του χρόνου να ενισχυθούμε και να έχουμε πορεία πρωταθλητισμού.”