PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΟ Λαμίας: Πρώτη με όνειρα ανόδου

ΑΟ Λαμίας: Πρώτη με όνειρα ανόδου
Ο ΑΟ Λαμίας πραγματοποίησε τη Δευτέρα την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν  μαζί με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Η ομάδα της Φθιώτιδας θα βρεθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Pre League, με τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι να έχουν ανεβάσει τον πήχη και τις προσδοκίες να… φτάνουν μέχρι την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Το «παρών» έδωσαν όλες οι παίκτριες που ανήκουν στο ρόστερ του ΑΟΛ, οι… παλιές Χαρά Σαββίδου, Τζωρτζίνα Καϊμάκη, Γιάννα Μάρκου, οι νεοαποκτηθείσες Αποστολία Νούσια, Στέλλα-Μαρίνα Τσιάκουλα, Ιφιγένεια Φαλιάγκα, Sanja Kojic-Djuric, Ελευθερία Παπαδοπούλου, Θάνια Βλάχου, Ενι Ντρακότι, καθώς και τα κορίτσια που προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής. Πρόκειται για τις Αθανασία Τσιούμα, Δέσποινα Παπαμίχου, Αννέτα Κλέτσα, Κωνσταντίνα Κόμνου, Εύη Ρούμελη και Εντιάνα Τσαγκάρη.

Σημειώνεται πως παρόντες ήταν και τα δύο μέλη που προστέθηκαν πρόσφατα στο ΔΣ του συλλόγου, Κωνσταντίνος Μπακάρας και Κωνσταντίνος Ρούμελης.

Οι προπονήσεις του ΑΟ Λαμίας θα συνεχιστούν στο «Κτήμα Κλέτσα» μέχρι την Τετάρτη και μετά η ομάδα θα μπει στο Χαλκιοπούλειο.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...