Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΟ Θήρας: «Εδώ, θα είμαστε μόλις τελειώσει η πανεθνική μάχη»

thira+challenge

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΑΟ Θήρας ενημερώνει ότι λόγω της πανδημίας του κορωναϊού κι ενώ αρχικά είχε κρατήσει τις αθλήτριες στο νησί τηρώντας την οδηγία να παραμείνουν σπίτι, αποφάσισε λόγω και της αγωνιστικής απραξία αλλά και λόγω της συναισθηματικής αξίας τέτοιων στιγμών να τις αφήσει να επιστρέψουν στις οικογένειές τους και στα σπίτια τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟ Θήρας έχει ως εξής:

«Φυσικά, και δεν θα λείπαμε, από αυτό το πανεθνικό κάλεσμα για τον «αόρατο, αλλά όχι ανίκητο εχθρό», που λέγεται κορονοϊος. Στην αρχή, κρατήσαμε τις αθλήτριες μας και την επιτελική προπονητική ομάδα, σε απολυμασμένα και καλά καταλύματα.

Υπακούοντας στις δημόσιες εκκλήσεις και επιταγές της Πολιτείας. Μετά, πήραμε μια δεύτερη απόφαση. Σε αυτές τις μέρες, της αγωνιστικής απραξίας, έπρεπε να είναι στα σπίτια τους. Με τους δικούς τους, ανθρώπους, αν και μαζί είμαστε οικογένεια.

Μετά από συνεννόηση, με καθέναν και καθεμιά ξεχωριστά, εκδώσαμε εισιτήρια – τα έξοδα φυσικά καλύπτονται από τη Διοίκηση- εξασφαλίσαμε πτήσεις, και το μόνο που κάνουμε, πια, είναι να περιμένουμε. Ο ευγενής αγώνας, είναι το πάθος μας. Η ασφάλεια, όμως το κύριο μέλημά μας. Η ηρεμία και γαλήνη , κοντά στις οικογένειες τους, η χαρά μας! Εδώ, θα είμαστε μόλις τελειώσει η πανεθνική μάχη. Ούτε πόρτες, ούτε αγωνιστικές υποχρεώσεις κλείσαμε. Απλώς περιμένουμε, τη λιακάδα και την ανακούφιση, πως ο εφιάλτης πέρασε».