Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Από «Πειρατής», «Εμίρης» ο Ντόκιτς

Από «Πειρατής», «Εμίρης» ο Ντόκιτς

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα συνεχίσει την καριέρα του με τα “χρώματα” της Μπανίας ο διεθνής Σέρβος σουπερστάρ του Φοίνικα Σύρου, Τόμισλαβ Ντόκιτς.

baniya logo

Έπειτα λοιπόν από δύο χρόνια το αγαπημένο παιδί των Συριανών εγκατέλειψε το “Πειρατικό”, προκειμένου να ενισχύσει για ένα χρόνο στο Άμπου Ντάμπι την ομάδα, που κατέκτησε το Super Cap και κατέλαβε την 3η θέση στο Presidents Cup. Η Μπανίας, θεωρείται μία από τις 3 κορυφαίες ομάδες της χώρας και πριν από τέσσερα χρόνια είχε κάνει εκπληκτική πορεία, κατακτώντας κατακτήσει όλους τους τίτλους στις διοργανώσεις που συμμετείχε.

petroglou

Στη νέα του ομάδα που στο παρελθόν δούλεψε ως προπονητής και ένας άλλος πρώην “Συριανός” ο Ντράγκαν Μιχαϊλοβιτς, ο Ντόκιτς αναμένεται να αντικαταστήσει το συμπατριώτη του, Βλάντιμιρ Γιάκιτς, με τον οποίο η Μπανίας έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια και φέτος πήγε στην Αλ Αίν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρωτάθλημα του Άμπου Ντάμπι αγωνίστηκε φέτος και ο Εβρίτης πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Πέτρος Πέτρογλου που τον βλέπουμε στη φωτό σε μία επίθεσή της Αλ Βάσλι με τον Γιάκιτς να προσπαθεί να τον μπλοκάρει.