ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Απόλυτος κυρίαρχος και στις βραβεύσεις ο ΠΑΟΚ

Απόλυτος κυρίαρχος και στις βραβεύσεις ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μάζεψε ότι κούπα και βραβείο βρέθηκε στο…”διάβα” του στα Μεσόγεια, καθώς οι “ασπρόμαυρες” του Γιάννη Χαριτωνίδη εκτός του τίτλου σάρωσαν και στις ατομικές διακρίσεις κυριαρχόντας και στις 5 κατηγορίες που υπάρχουν… 

Η αρμάδα του ΠΑΟΚ μάζεψε ότι “χρυσό” υπήρχε στο κλειστό του Μαρκόπουλου. Η Σταματία Κυπαρίσση και η παρέα της κατέκτησαν τον 2ο συνεχόμενο τίτλο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα Κ-20 και με το 3-0 επί του Μαρκόπουλου έδειξαν πως το… μέλλον τις ανήκει. 

paok_k20_panigyriki_2020

Παράλληλα με την “κουπα” του πρωταθλήματος όμως οι νεαρές αθλήτριες ήταν αυτές που κυριάρχησαν και στις ατομικές διακρίσεις ανα κατηγορία κάνοντας το 6×6!!! Η Σταματία Κυπαρίσση αναδείχθηκε MVP και καλύτερη επιθετικός του τουρνουά, ενώ με δύο ατομικά βραβεία έφυγε απο την Αθήνα και η Ελισάβετ Ηλιοπούλου που ήταν καλύτερη πασαδόρος και σέρβερ… 

Αναλυτικά οι βραβεύσεις : 

paok_k20_kiparissi_2020

 MVP: Σταματία Κυπαρίσση (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο Χρήστος Σύλλας, πρόεδρος της Κ.Ε.Π./Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ..

Καλύτερη επιθετικός: Σταματία Κυπαρίσση (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής κορασίδων Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος.

Καλύτερη πασαδόρος: Ελισάβετ Ηλιοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε η Χριστίνα Γαλανοπούλου σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής.

Καλύτερη σέρβερ: Ελισάβετ Ηλιοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Μπουτσουρής.

Καλύτερη μπλοκέρ: Κυριακή Τερζόγλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε η Έφη Χρόνη-Έρωτα, μέλος του Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ. και της Αγωνόδικης Επιτροπής.

Καλύτερη λίμπερο: Ελένη Παπαδοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο Φώτης Πέρρος, μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής.