Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Απουσίες η Κηφισιά, ανατροπή ο Παμβοχαϊκός

Απουσίες η Κηφισιά, ανατροπή ο Παμβοχαϊκός

Τη νίκη στα σημεία επί της Κηφισιάς πανηγύρισε στη Νέα Πέραμο ο Παμβοχαϊκός. Η ομάδα της Βόχας αν και βρέθηκε να χάνει δύο φορές από τους «κυανόλευκους» στο τέλος επικράτησε με 3-2 (20-25, 28-26, 19-25, 25-17, 15-12) έχοντας κορυφαίο τον Καϊο.

Συναρπαστική εξέλιξη είχε το πρώτο ματς στο τουρνουά «Άκης Αθανασόπουλος» που φιλοξενεί στη Νέα Πέραμο ο Κύζικος.

Ο Γιώργος Χριστόπουλος θέλοντας να «δέσει» την βασική του ομάδα φρόντισε να μην κάνει αλλαγές και να παρουσιαστεί καλύτερος από την Κηφισιά που είχε εκτός αναμέτρησης τους Μπίσετ και Στεφάνου, ενώ ο Κώστας Αρσενιάδης άφησε στα… πιτς τον Ζόραν Γιοβάνοβιτς.

Παρά τις αρκετές απουσίες η ομάδα των Βορείων προαστίων με αιχμή του δόρατος τους Ρουμελιωτάκη και Κόβαλτσουκ προηγήθηκε με 0-1 (20-25) και 1-2 (19-25), ωστόσο δεν μπόρεσε να φθάσει στη νίκη καθώς οι «κυανοκίτρινοι» με τον Καϊο κάνοντας την ανατροπή έφθασαν στο 3-2.

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Χριστόπουλος) :Δημητριάδης, Πελεκούδας, Κάιο, Ροντρίγκο, Γκρόνβελτ, Παπαδόπουλος Τζ. /Ευφραιμίδης (λ), Γεωργίου
ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Χριστοφιδέλης, Νικολάκης, Ρουμελιωτάκης, Χατζηπροδρόμου, Παπαγγελόπουλος, Κόβαλτσουκ / Κάπελας (λ), Γιοβάνοβιτς, Κόντος, Σπορτσκλεντ.