Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Η Αργυρίου στον Πανναξιακό

argyriou_paon

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοίνωσε την πρώτη του φετινή μεταγραφή με την κεντρική Γεωργία Αργυρίου να εντάσσεται στη νησιωτική ομάδα.

«Πρώτα απ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση του Πανναξιακού για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την επιλογή και ευελπιστώ να βοηθήσω κι εγώ να πετύχει ο σύλλογος όλους τους φετινούς του στόχους. Πιστεύω πως αυτή τη σεζόν θα έχουμε ένα πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου. Τέλος, εύχομαι να έχουμε όλοι μία καλή σεζόν με υγεία σε όλες τις αθλήτριες», ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΝ, η νεοαποκτηθείσα αθλήτρια.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Γεωργία Αργυρίου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η 30χρονη αθλήτρια ύψους 184εκ αγωνίζεται ως Κεντρική και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Γεωργία Αργυρίου στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ